Кошмар! Деца бесят котки за развлечение

коткаГрупа момчета от пловдивския квартал „Тракия“ са си намерили занимание за ваканцията, като ловят улични котки и ги убиват.

Това разказва 14-годишния Димитър, който е прибрал вече дванадесет животинчета и се грижи за тях, пазейки ги от набезите на злосторниците. Момчетата идват от други блокове. Не ги познавам. Ровят в хастите, където знаят, че се крият животинките и ги примамват. Първо си играят с тях и ги галят, за да ги успокоят. А след това ги хващат здраво и започват да ги измъчват. Стискат ги за муцуните, дърпат им болезнено опашките, удрят им главите в земята, докато потече кръв.

Веднъж донесоха запалки и запалиха една да видят дали ще гори, разказва потрсено момчето. Май я намазаха с нещо, защото пламна като факла. Пуснаха я, а животното тичаше цялото в пламъци, мяучеше зловещо, опитваше се да се търкаля в тревата и да се изгаси, но накрая козината му буквално се стопи и то падна цялото в кървави рани под един храст. Мяучеше с часове, докато не умря.

Друг път пък се скараха за едно коте кой да го вземе, дърпаха го и накрая го разчлениха на две, споделя през сълзи ужасеният Димитър.

Родителите на коткоубийците ходели на работа и не знаели с какво се занимават отрочетата им. От блока, пред който се разиграват трагедиите са потресени. Сега убиват котки, а после ще посегнат на човек, категорични са бабите по пейките.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *