Резил! Отпразнувахме деня на армията с един хеликоптер

парадС един военен хеликоптер, няколко представителни взвода и парад на духови оркестри бе отпразнуван Деня на храбростта в България.

Резилът беше огромен, не само заради пълната пародия, но и заради липсата на мераклии да гледат как войници маршируват и как свират оркестри. Още малко и едно хора щяха да изтропат, възмутиха се ветерани, отишли да почетат деня.

Защо няма техника на парада за празника на армията, се питаха всички, дошли да позяпат на жълтите павета.

„Скъпо е, но нека българите не се притесняват – армията ни е добре въоръжена“, каза полковник Севастиян Добрев.“Сега мероприятието струва около 300 000 лева, а пък ако бяхме изкарали и техника, сумата щеше да много  по-голяма. По-добре парите да отидат  за тренировки на въоръжените сили“, заяви полковникът.

Американският посланик Марси Рийс и руският посланик Юрий Исаков нарочно и знаково отсъстваха от водосвета случай Деня на храбростта и бойната слава на българската армия. Ресорният вицепремиер Меглена Кунева също не се появи на освещаването на знамената, но пък отиде на парада.Кабинетът беше представен от няколко министри и десетина депутати, преобладаващо от ГЕРБ и малко народни представители от други парламентарни групи.

Гала прекъсна предаването си, за да се появи в ефир единственият ни въртолет, който кръжеше, в небето, но операторът не уцели момента и го изпусна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Таз година хеликоптер, догодина с хвърчило, за да ни излезе още по-евтино!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *