Кали възпитава синовете си с шамари зад врата

Кали скандал ВладиФолк певицата Кали явно е привърженик на Макаренко и изобщо не го крие.

Певицата не иска да знае за всякакви модерни методи за възпитание и е изключително строга с малчуганите.

Хитовата певица редовно вкарва в действие шамарената фабрика, когато тримата й сина се разбеснеят. Най-често го отнасял големият й син Георги, който макар и вече на 14 години, още има страх и респект от майка си.

Пред познати, певицата Кали, че не иска да си има вкъщи мамини синчета, а да  възпита истински мъже, които да държи изкъсо. Още повече, че ако ги остави да правят каквото си поискат, ще й се качат на главата тутакси. Какво да направя, след като съм им и майка и баща, обяснявала тя на колежките си. Татковците им ги глезят и явно аз трябва да съм лошата.  

Фолк дивата редовно вдигала скандали  на момчетата, тъй като смятала, че така ще станат по-послушни. Съседите й дори разказват, че понякога виковете й и възпитателните мерки огласят цялата кооперация.

Много е нервна и много им се кара. Георги вече е голям и се срамува, когато тя се развика от терасата, или му прави забележки. Това, че двамата бащи отсъстват, не е драма и причина да тероризира децата. Много самотни майки има, но те не крещят и не раздават шамари непрекъснато, оплакват се съседите.
Буйния си характер тя показа и във ВИП Брадър, където за нула време се изпокара с всички.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *