Режат Кеворк и Венета Райкова от есента

Венета голямаНова порция разместване на тв лицата по екрана на Нова телевизия се очаква през септември,  твърдят  последните слухове в разбунените  медийни среди.

Венета Райкова е сред първите, които са в списъка на одумваните. Тя най-вероятно няма да продължи да прави  предаването си „Горещо“, въпреки че светското шоу навърши 10 години и има сравнително добра гледаемост, както и своя твърда публика.

„Няма да коментирам“, казва лаконично Райкова, която не е заплашена като съперничката си Николета Лозанова да остане безработна, а мълвата упорито я праща на работа в bTV.  Другата възможност пък била  да участва в нов проект на светско предаване в Нова тв, но това било по-малко вероятно, защото на кого е нужно да сменя едно вече утвърдено и гледаемо шоу с нещо неизвестно, като това на Калин Сърменов, което се провали с гръм и трясък.

Възможно е и слуховете да се пускат от лагера на Николета, която пък хукнала да се натиска на Слави и да иска рубрика при него.

Предаването „Всяка неделя“ на Кеворк пък през септември  ще бъде съкратено от три на два часа и ще се излъчва от  16 и 18 часа. От 18  до 19 ще се върви  „Ничия земя“ на Даниела Тренчева и Елена Чопакова, което  пък тръгва след месец в разгара на лятото.

Това е хубава промяна, отчитат отсега зрителите. Кеворк остаря, изхаби се, кани едни и същи гости, а предаването му стана скучно и монотонно и три часа наистина са му много.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fQDuoU7jb88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *