Обраха Коцето седми път, или той просто лъже

Коцето голама1Фолк певецът Константин заяви, че бил  обран, докато снимал клипа на новата си песен. Това се случва за седми път, а шестият беше когато той празнуваше имен ден.

Коцето заяви,  че няма никакви притеснения, защото не държи нищо ценно вкъщи.  Те вече всичко ми взеха, крадците вече се чувстват като у дома си. Ще взема да им дам ключ, за да не разбиват вратата, защото така само ми причиняват главоболия, пошегува се той.

Вероятно се изкушават, че в Бояна и Драгалевци жиивеят баровци и са богати, обаче аз не се вписвам, така че са попаднали на куца кобила, както се вика,  каза  Коцето. Той пък от своя страна си купил газов пистолет да се бори с обирджиите, но досега не се е преборил нито с един.

В една от кражбите изчезнал и годежният пръстен на  жена му Надя и тези дни той й купи нов. Вчера беше много сигурен, че ще вдига втора сватба, но днес вече бие отбой и се  чуди на идеята си. Та ние сме женени. Освен да отидем в някоя църквичка, какво друго да направим, чуди се той.

Във фолксредите обаче вече се шегуват с упоритите крадци, които непрекъснато атакуват дома на Константин. Хайде вендъж го обрали, втори път нищо не намерили, защо им е да рискуват цели седем пъти, дивят се колегите на певеца. Те смятат, че по този начин той се прави на интересен, а други изказват предположения, че крадците не търсят бижута, а едно бяло вещество, за което се говори, че Коцето непрекъснато смърка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6jUuxh0rP6k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Оставете обирите но те стават винаги когато снима клип.Мисля че ако спре да снима клипове ,ще престанат обирите

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *