Нагли циганки отмъкнаха 12 бона от жена да й развалят магията

магия разваляне65-годишна жена от новозагорско село  дала на  две циганки всичките си спестени пари, за да бъдат пречистени домашните й „влогове“ и самата тя от магия. Тя била вкарана в капана вчера по обед.

Мургавелките доста убедително и словоохотливо е накарали да повярва, че има направена магия и че парите, които тя държи скрити  в дома си трябва да бъдат „пречистени“, чрез специален  ритуал. Жената повярвала и им дала да й пречистят всичките 12000 лева, които спестявала от години.

Целият ритуал ставал на маста в хола, където стояли пачките. Самозваните врачки я плащали в други стаи  многократно жертвата си  да им носи различни предмети от рода на чаши, кутии, конци и всякакви „магически“ елементи. През това време те оставали сами с парите.  През цялото време изричали уж тайни думи, правели неразбираеми знаци, а ддва пъти поискали и вода в чаши, която разпръсквали зад гърба си с пожеланието и магията да се разпръсне така.

Когато извевният ритуал приключил, жената  останала с убеждението, че парите й са поставени в една от кутиите, които  донесла по молба на врачките. Циганките  я убедили, че за да се разпадне магията и да не се появи отново злото,  парите трябва да останат там за едно денонощие, без да ги пипа. На всичкото отгоре й поискали и 20 лева  за направената услуга.

Малко по-късно жената не се стърпяла и отворила кутията да види пречистените си парички и тогава разбрала, че е измамена. И хукнала към полицията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2ictwYebHW4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *