Врачки плашили Венета Райкова с черна магия

0

Русокосата фурия силно уплашена от агресията на магьосниците

Водещата Венета Райкова е силно притеснена, че й е направена черна магия. Основният заподозрян е Слави Трифонов. Венета и Дългия не се понасят от години. Преди време тя беше гост в шоуто му и двамата се скараха жестоко. Оттогава се ненавиждат. Явно омразата им е толкова силна, че Райкова е силно притеснена за здравето си.

Венета Райкова

„38,3 температура не бях вдигала от не знам колко години! Вирус ли е, какво е, давайте идеи за лечение, че ще припадна… Видях се за първи път с 39,5 температура снощи – беше ужасно!“, жалва се Райкова.

Горещата телевизионерка не изключва възможността някои недоброжелател да я е проклел. Точно това й каза в последното издание на „Горещо“ известен ходжа, когото тя интервюираше.

„Направена ти е магия от водеща на друга телевизия“. Ясно е, че става въпрос за Николета Лозанова. Двете постоянно спорят за рейтинг, а плеймейтката неведнъж се е подигравала на Райкова.
Венета обаче не изключва възможността и Дългия да стои зад магията. За това й намекна Къци Вапцаров.

„Вдигането на температура е здравословен процес, реакция на организма, целяща да се самоизлекува. Това не е болест, а лечение, не трябва да се плаши човек, просто чака организмът да си свърши работата, без да му се пречи“, посъветва я мъдро той.

Къци не изключва възможността болестта й да е причинена от хорска омраза към нея, и то именно от Слави Трифонов. Тя направи интервю с Къци, докато той влизаше в образа на Дългия в „Като две капки вода“. Цялото интервю си е открита гавра със Слави и на него със сигурност не му е харесало да го осмиват публично.

„Ако след малко излъчат цялото ни интервю, ще ме прокълне със сигурност“, притесни се още повече Райкова.

http://www.youtube.com/watch?v=y_TvIH8rLVc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *