Организиран стриптийз и компаньонки-менте заливат Слънчев бряг

Слънчев брягВ Слънчев бряг веселието не стихва, нищо че през половината време вали. За да не скучаят туристите, туроператори организират алкохолни или се*с воаяжи  по заведенията при това с бурно изразеното съгласие на летовниците.

Срещу дребна сума те тръгват на групова обиколка по кръчми и барове, където консумират предимно алкохол и участват в различни игри. Игрите са елементарни и едната е кой ще се съблече най-бързо и най-много, а другата двойки да показват се*с пози на дансинга и да бъдат оценявани от другите с аплодисмнти. Наградата за победителите е бутилка алкохол.

Явно тази бутилка има магическо въздействие върху туристите, защото те са тогови да се разхвърлят чисто голи и да покажат истинско съвъкупление на подиума, само и само да се доберат до заветната напитка и да я изгълтат. Атракцията вече е ставала традиционна за част от кръчмите и страшно скандализира обикновените двойки на средна възраст, които са дошли у нас просто да си починат.  Те панически хукват към други заведения, но рядко намират някое, в което да не се вихри поредната оргия.

В щурите забавления взимат участие англичани и германци, а гледката на разсъблечените девойки не винаги е от най-приятните. Дебели коремчета и разплути телеса показват дори 20-годишните, които сигурно още от 15 живеят на пиячка и наркотици.

За нова измама сигнализираха пък пияни англичани. Те попаднали в заведение, със стриптийз и танци на кол. После им представили сметка, че освен бира и уиски са консумирали и мацката от пилона или поне са я почерпили със скъпо шампанско. Като изтрезнели, младежите се оплакали в полицията. А колко от тях изобщо не са разбрали какво става и какво са плащали, е въпрос, който няма отговор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Uv8UJXjbBFE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *