Нова версия за убитата Алекс в Поморие, семеен приятел удушил детето

АлексОбвиняемата за убийството на малката Алекс в Поморие – Атанаска, се отрече от първоначалните си показания, че тя е удушила детето. Била си признала, защото се страхувала, казва тя в новите си показания.

Сега версията й е следната: Както си стояла в квартирата, на вратата се почукало и влязъл мъж, който бил близък на почерненото семейство. Той държал на ръце трупа на Алекс и наредил на Атанаска да го скрие под леглото. Много ме изплаши, даже ме изнасили, за да мълча, твърди сега жената, когато никакви проби не могат да бъдат взети.   Дори убиецът поставил ръцете й върху тиксото, за да останат нейни отпечатъци. След това я заплашил, че ще убие сестрите  й и племениците й и си отишъл.

Жената цяла нощ стояла сама с детското трупче под леглото и се чудела какво да направи. Тя героично поела вината върху себе си, за да спаси сестрите си и децата им.  Което никак не обяснява по какъв начин от нейната сим карта са изпратени СМС-и от хотел „Лагун“, където живее в сестра й. В съобщенията се иска откуп, дори има и обаждане до бащата на Алекс, в което женски глас с ромски акцент казал – детето ти е при нас, приготвяй пачките.

Освен това не е ясно защо Атанаска проговаря чак сега. Ако е решила да се жертва заради живота на сестрите и племенниците си, би трябвало да мълчи. Убиецът /според нея/ е на свобода и нищо чудно да реши да изпълни заканата си и да се опита да посегне на близките й.

Според бащата и майката на убитото момиченце, Атанаска наистина не би могла да го надвие сама. То било високо и силно. Те обаче смятат, че в убийството е помагала другата й сестра Северина и твърдят, че нямат такъв семеен приятел, какъвто арестуваната описва, а тя буквално разказва за образа на наемен убиец и твърди, че работел като изпълнител на мокри поръчки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *