РЕВОЛЮЦИЯ: Половин ФРАНЦИЯ гласува ПРОТИВ ЕС и НАТО! РАЗМИРНИТЕ французи ОТВЯХА Евросъюза!

Изборите във Франция имат тази „особеност“, че са също като изборите в България.  На тях винаги побеждава не друг, а американското посолство.

Само че този път „победата“ на US „стратезите“ по правене на избори е ПИРОВА победа.

Ще попитате защо? Ами много просто. Защото на тези избори за пръв път в цялата история на Франция ПОБЕДА удържаха НЕСИСТЕМНИТЕ партии. „Националният фронт“ на Марин Льо Пен и „Непокорената Франция“ на Жан Люк Меланшон. Техният общ резултат от първия тур на президентските избори е над 40%.

Обединяваме техните резултати, защото най-важната идея от предизборната програма на Марин Льо Пен е, че ЕС разрушава суверенитета, безопасността и благополучието на целия континент. Затова Евросъюза вече не може да бъде гарант за просперитета на народите. И неговото място трябва колкото може по-бързо да бъде заето от НАЦИОНАЛНАТА държава. Към същите възгледи по отношение на ЕС и НАТО се придържа и лидерът на „Непокорената Франция“ Жан Люк Меланшон.

На практика се оказва, че двама от първите четирима кандидати за президент на Франция, искат страната им да напусне ЕС и НАТО. Защото тези организации вече играят разрушителна роля по отношение на националните държави.

В същото време партиите на статуквото – социалистите и републиканците, получиха огромен шамар. Нито един техен кандидат не се класира за втория тур. И това е напълно логично като се има предвид кошмара, до който тези партии доведоха Франция.

С  помощта на техните продажни лидери бе предизвикано огромно нашествие на така наречените „бежанци“ от арабските страни. Нещо повече. Партиите на статуквото със своето бездействие създаваха условия за непрекъснати терористични актове, които отнасят живота на напълно невинни хора. И това на фона на факта, че полицията е с вързани ръце, понеже  официалната политика иска „бежанците“  безусловно да се приемат във Франция. И въпреки, че мигрантите са перманентни участници в кървавия терор, залял цяла Франция, към тях французите трябвало да се отнасят „благосклонно“.

Ето защо изборите за президент показаха, огромното разделение на френското общество – почти 50 на 50. А ако се отчете факта, че изборите са организирани и доминирани от хората на Сорос в цяла Франция, тогава ще се окаже, че в действителност побеждава не Макрон и соросовите елити, а хората, които застанаха зад Марин льо Пен и Жан Люк Меланшон.

Като  прибавим към тази картинка неистовото желание на транснационалните корпорации да господстват не само във Франция, но и в цяла Европа и света, ще стане ясно, че тази тяхна „победа“ ще се превърне съвсем скоро в „ПОРАЖЕНИЕ“.

Защото Мега корпорациите ще продължат своята политика, която  унищожава Франция и Европа чрез мюсюлманско нашествие и терор. И така ще режат единственият клон, на който така удобно се бяха настанили през последните 70 години. Клонът на западноевропейските държави, от които те спечелиха несметните си богатства.

А когато Корпорациите се сгромолясат на земята и осъзнаят, че силата, която ги е погубила е тяхната безкрайна алчност…Тогава вече ще бъде твърде късно да поправят каквото и да било. По простата причина, че доверието на народите се печели много трудно, но може да се загуби изключително бързо. И безвъзвратно.

Не разбират ли транснационалните корпорации, че няма друг, по-лесен начин да обединят народите срещу себе си, освен като започнат целенасочено и садистично да ги унищожават?

Не разбират ли, че точно те,  толкова  глупово, задвижиха в съзнанието на хората една огромна ТРАНСФОРМАЦИЯ?  Една ПРОМЯНА, при която  „добрите“/Запада/,  се превърнаха в ЧУДОВИЩА, които искат да убият човечеството. А „лошите“/Съветския съюз и Русия/,  стават ЕДИНСТВЕНИТЕ СПАСИТЕЛИ на народите от това безсъвестно и злобно унищожение.

Но, историята винаги се повтаря. И Русия отново е ФЛАГМАН на борбата за мир и равноправно сътрудничество между народите.

Така е било. И така ще бъде. Защото в славянският ген е вкоренено чувството за СПРАВЕДЛИВОСТ и ОБИЧ към ХОРАТА. Докато Запада се ръководи само от СМЕТКАТА и ПАРИТЕ в БРОЙ.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Целта на всичките тези бунтове и размирици е намаляване броя на населението. Ако Русия и Китай не се намесят господарите на света ще постигнат своята цел. В техни ръце е модерното оръжие така че, нищо не може да ги спре.

  2. Какво общо имат френските НАЦИОНАЛИСТИ и лидерката им Марин ЛьоПен с нашенските „соцЕалисти“ и тяхната лидерка пребоядисаната седесарка Корупция Нинова ?!?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *