Разкритие: САЩ СКЛАДИРАТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В БЪЛГАРИЯ!

Изтеклата преди месец от НАТО секретна информация, че в Европа, около границите на Русия, са складирани 150 американски ядрени бомби B61 не беше нещо ново. Най-малкото защото куп военни анализатори говорят за това от години. Не беше новост и другата изтекла информация, че тези бомби се намират на територията на 5 НАТОвски държави: Германия – във военните бази на САЩ „Рамщайн“ и „Бюхел“, в Италия – в базата „Авиано“, в Белгия и Холандия, и в базата „Инджирлик“ в Турция.

Тоест, изтеклата информация не е никаква тайна. Дори ние от Skandalno.net писахме за тези ядрени оръжия още преди 2 години. Даже ще си позволим да поправим господата от НАТО – САЩ имат на въоръжение около 700 ядрени бомби от серията B61, от които половината (а не 150) са в Европа.

Писахме и за новата версия атомни бомби B61-12, които САЩ миналата година прехвърли във военни бази във Великобритания, окомплектовани с атакуващите изтребители F-22 Raptor. За разлика от B61, тези ядрени бомби са насочвани и с по-малка мощност.

Процесът на ядрено въоръжаване на натовските държави, граничещи с Русия не е нов. Започна през 2017 г. с най-голямото прехвърляне на сили на САЩ в Европа след Втората световна война към Германия, Полша, Прибалтика, Румъния и България.

През март 2018 г. руските медии писаха за ядрен трафик през България с френската фрегата „Лафайет“. Трафик, зад който надничаха кривите мутри на ЦРУ и МОССАД. Ядреното оръжие към Украйна вероятно е минало през пристанище Варна.

Важно е и съобщението от 18 юли т. г. на руското Министерство на отбраната, че „в пристанището на Одеса са акостирали натовски кораби, около които сателитът е засекъл радиационен фон, най-вероятно от ядрено оръжие“.

Така стигаме до безумната покупка на мафиота Борисов – осемте американски изтребителя F-16, които лишени от конвенционалните си ракети, в тази версия и с този оръжеен пакет стават само за една цел – да носят ядрени бомби, в това число B61.

Но защо са й на България ядрени атомоносни изтребители, ако тя вече не разполага с ядрено оръжие?

Ами, ако се окаже, че американците вече са доставили ядрено оръжие у нас?

Защото в бюджета на Пентагона са предвидени 5,2 милиона долара за строителството на логистичен комплекс в България. Защо му е на Пентагона още една база, която да прибави към сегашните 4 US-бази на наша територия? Дали тази няма да е склад за ядрени боеприпаси, които ще бъдат носени от закупените „накуп“ от Борисов бракми F-16?

Такова престъпление в историята ни не е имало. Защото при ядрен конфликт, България ще е първата държава, която ще бъде унищожена. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. БОРИСОП БЪЛГАРОУБИЕЦА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ТВОРИ БЕЗОБРАЗИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БРАТСКА РУСАЯ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е РАЗСТРЕЛЯН

  2. НАТО И ЕС ДВАТА ТЕРОРИСТИЧНИ СЪЮЗА КОИТО НАХЛУХА НЕЗАКОННО В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДА ПИТАТ НАРОНА СА ПРИЧИНА ЗА ВСИЧКИТЕ НИ БЕДИ ТЕ ДЪРЖЪТ НА ВЛАСТ БОРИТОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИВАНЕ ПА НАТО И ЕС ОТ БЪЛГАРИЯ ТЕ СА УБИЙЦИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕННО РЪЗМОЖНО САМО СЪС БРАТСКА РУСИЯ

  3. От безгръбначната администрация на Борисов, може всичко да се очаква, особено от онова македонско не(и)що, Министър на отбраната. Тези хора за като желе, нямат собствено мнение и са готови на всичко за да останат още малко на власт.

  4. БОРИСОВ БЪЛГА ОУБИЕЦА И МАФИОТСКАТА МУ ХУНТА ГЕРБ ТРЯБВА ДА СА ПОКОЙНИВИ

  5. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ТРЯБВА ДА Е ПОКОЙНИК ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *