Разкритие: Не ДАНС, а Американската АНС Подслушва Премиера Янев и Президента Радев! Херо Мустафа Спешно се Среща с Борисов!

Посланикът на САЩ Херо Мустафа е на път да приключи обиколката си за прослушване и наставляване на министрите от „проамериканския военновременен служебен кабинет“ на Румен Радев, който вече е по-известен сред народа като Хунта-2. 

Вече цяла седмица Херо Мустафа изслушва и инструктира един по един служебния премиер и министрите по кабинетите им, а подслушването от базата на АНС в US-посолството й осигурява информация какво си коментират същите след тези срещи.

Иначе твърденията, че само ДАНС и ДАТО подслушват политици, са смехотворни. Технологията позволява подобни мероприятия да извършват и частни фирми, че даже и най-обикновени граждани! Най-всеобхватна и активна обаче у нас е системата за подслушване и следене на американската АНС, която вече цяло десетилетие денонощно подслушва президента, премиера и още между 20 и 30 хил. отговорни фигури в държавата. При това капацитетът на системата позволява това да се прави с всички тях едновременно. АНС работи със същата технология за глобално подслушване, която бе разкрита пред света от агента на ЦРУ Едуард Сноудън.

Бойко Борисов прекрасно знае, че американските му „партньори“ си го слушат и ползва това, когато иска да им подаде някакъв сигнал. В разгара на летните протести миналата година в разговор със свой министър по телефона той „тарикатски“ се възмутил на подкрепата на американското посолство за протестите и… още на следващия ден посланик Херо Мустафа му отишла на крака в МС. И вчера е приложил същият прийом. Но за това малко по-надолу.

Атанас Атанасов би тъпана с подслушването, но съвсем скоро ще даде заден ход. Когато разбере, че зад подслушването на президента и премиера стоят не ДАНС и ДАТО, а американската АНС, той и всички американски храненици около него на мига ще сменят плочата. Защото за „Демократична България“ „Америка за България“ е много по-важна от суверенитета на България.

След изслушването на премиера Янев и министрите му, след подслушването за коментарите им от АНС, Херо Мустафа готви среща с Бойко Борисов във вторник.

Защото, според наши източници от службите, Банкянския пробвал същия номер – отново „тарикатски“ се възмутил по телефона, че Херо Мустафа не подкрепила шефовете на ДАНС и ДАР:

„Херо няма ли да скочи, че искат да уволнят шефовете на службите, които разкриха шпионската мрежа на руснаците“, попитал Бойко Борисов американския агент в ГЕРБ Даниел Митов по телефона в събота сутринта. Това ни потвърди източник от обкръжението на бившия вече премиер.

Според източника ни във вторник по време на срещата с американския посланик Борисов щял да помоли американците да „информират“ премиера Янев и президента Радев, че не може да уволняват шефове на служби, които заедно с американски служби са работили и разкрили руската шпионска мрежа в България.

Слухът за предстоящата среща на Бойко Борисов и Херо Мустафа явно се е разпространил светкавично, защото днес по обяд и трите национални телевизии прекъснаха програмите си, за да излъчат брифинга на Даниел Митов и Тома Биков, който дефакто анонсира темата на предстоящата среща на Борисов с Мустафа – „Атаката на служебния кабинет срещу службите, които разкриха руската шпионска мрежа“.

Източникът ни от обкръжението на Бойко Борисов се обзаложи на бутилка „уиски с черен етикет“, че след срещата на Борисов с американския посланик уволненията на шефовете на ДАНС и ДАР ще спрат да са на дневен ред за „проамериканския военновременен служебен кабинет“ на Радев.

В петък сутринта Борисов се обадил на председателя на ДАНС Димитър Георгиев и на директора на ДАР Атанас Атанасов с репликата – „Няма да подавате оставки, отивам на среща с Херо Мустафа и тези ще спрат да ви атакуват!“.

И сега следват изводите: Следете какво ще се случи. Ако шефовете на ДАНС и ДАР останат по местата си, а назначените проверки в тези две служби не открият никакви данни за незаконно подслушване, то това ще значи, че президентът Радев и служебният премиер Янев са се поддали на американския натиск. И ще лъсне истината, че служебното правителство е „проамерикански военновременен служебен кабинет“, а шефът на Бойко Борисов и Румен Радев е един и същ – с адрес във Вашингтон. Повече от сигурно е, че американските възпитаници и проксита Радев и Янев ще се подчинят на волята на колониалния ни господар САЩ.

Но да разгледаме чисто хипотетично и другия вариант: Ако двамата откажат на американския посланик, уволнят шефовете на службите и назначат тежки проверки в двете ведомства… От този момент нататък Радев и Янев ще бъдат не само подслушвани от АНС, но и резидентурата на ЦРУ ще им организира активно мероприятие, при което същите тези служби ДАНС и ДАР ше „разкрият“ руски шпиони в президентството и в масонското обкръжение на премиера. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Това някакви бълнувания на някакъв болен мозък ли бяха, или си правите та*ак с читателите?!

  2. Този материал е толкова правоподобен, че повече не може. Той показва недвусмислено степента на зависимост, която не само не се крие, налага се арогантно. Те тези служби подслушваха години наред германското правителство, след което нямаше никаква реакция. Всичко живо на територията трябва да е наясно, че ние сме под такъв контрол, под такъв външен и медиен натиск, че дума не може да бъде продумана. И не само това, и скаипа и месинджера и всичко останало се следи, стига личността да представлява интерес. На този убийствен декор, сагата с руските шпиони е сценарии за глупаци и наивници, поредно мероприятие за отравяне на отношения и упражняване на диктат по всички линии. Макетата и те изгониха един руски депутат, сигурно им е нашепнал посланника на швейцария. Картината у нас е все по жалка и по унизителна, ама то вече не се усеща.

  3. Следователно, ние пак ще си имаме Бойко Борисов да ни оправя с 200!

  4. СИГУРНО БЪЛГАРОУБИЕЦА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА НИ УПРАВЛЯВА ЗАДКУЛИСНО С ДВЕСТА ЗАЩОТО ОПРОСТАЧЕНАТА ОТ СЛАВИ ОВЧА РАЯ Е ЗЛЕ С МАТЕМАТИКАТА НЕ ВИЖДА ИМОТИТЕ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ И ЗАПЛАТИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НА ВСЕКИ ТРИ МЕСЕЦА КАК НАРАСТВАТ ВЕЧЕ 32 ГОДИНИ РАЯТА ГИНЕ И БЯГА БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА ОТ СРУТИЩА И РАЗРУХА СПЯЩАТА ОВЧА РАЯ НЕ ИВИКА НИТО ВЕДНЪЖ ВЪН НАТО И ЕС ОТ БЪЛГАРИЯ ВЪН УПРАВЛЯВАЩИ ОТ МИНИСТЕРСТВАТА БОЙКО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ПОСЛЕДВА ЧАУШЕСКУ НЕ МОЖЕ ПОЛИТИК КОЙТО ПЛЮЕ И ДЕМОНИЗИРА БРАТСКА РУСИЯ ДА СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ СПАСИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА САМО В БРАТСКА РУСИЯ СПАСИТЕЛИ СЕ РАЖДАТ САМО В РУСИЯ И НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА ОКУПАТОРИТЕ СЕ РАЖДАТ В ЕС И САЩ ПРЕДАТЕЛИТЕ САМО В БЪЛГАРИЯ ПРОСЛЕДЕТЕ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ АКО ПАРТИИТЕ КОИТО НЕ СА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ НЕ СЕ ОБЕДИНЯТ СРЕЩУ ЛЪЖЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ В ГЕНОЦИДА НА РОД И ОТЕЧЕСТВОТО БСП ЖАН ВИДЕНОВ ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО АТАКА П П. ВЪЗРАЖДАНЕАКО НЕ СЕ ОБЕДИНИТЕ ЩЕ СТАНЕТЕ ПАЛАЧИ НА БЪЛГАРИЯ

  5. В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ АТАКА БСП ВЪЗРАЖДАНИ НА ОТЕЧЕСТВОТО И П П. ВЪЗРАЖДАНЕ ОБЕДИНЕТЕ СЕ В ИМЕТО НА НАРОДА И РОДИНАТА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *