Разкритие: Ето защо Шайката изпадна в Паника, Параноя и Истерия от вчерашните Скандирания „Оставка“ при паметника на Левски! Истината е Покъртителна:

На снощното поклонение пред паметника на Апостола в София 5 хиляди участници скандираха срещу управляващите с лозунги: „Долу ГЕРБ“, „Мафия“ и „Оставка“.  Гневът на множеството се отприщи в момента, в който столичната кметица Йорданка Фандъкова, избрана предимно с цигански гласове, излезе да чете словото си.  Народът я посрещна с възгласи „Искаме Радев!“,  „Долу ГЕРБ“ и „Мафия“.

Та отприщилият се вчера народен гняв явно силно е притеснил управляващите, защото днес станахме свидетели на цяла канонада от истерични парламентарни врясъци на депутатите на Шайката, които дружно обвиниха Президента, че той лично насъскал вчера народа да освирка партията им. Часове по-късно Радев отговори на критиките така:

„Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, да се замислят за целите на тяхното управление и начинът, по който го осъществяват.

Това каза президентът Радев пред журналисти в Русе във връзка с реакциите на представители на ГЕРБ по повод снощните анти-правителствени скандирания на 5-хилядното множество на поклонението пред паметника на Васил Левски.

На поклонението снощи пред паметника на Апостола някои участници скандираха „Мафия!“, докато кметицата Фандъкова произнасяше словото си и посрещнаха с възгласи „Радев!“, „Радев!“ последвалата реч на държавния глава.

Още снощи, минути след тазислучка, паникьосаната председателка на Парламента Цвета Караянчева прочете остра декларация от името на ПГ на ГЕРБ срещу президента. В нея видната гербаджийка обвини Румен Радев и неговата администрация, че стоят в основата на снощните провокации срещу третото правителство на Бойко Борисов.

А едва изкарали нощта от бяс и на ръба на нервна криза, тази сутрин остриетата на ГЕРБ в НС Тома Биков и Спас Гърневски с пяна на уста обвиниха президента в „подстрекателство“, в национално предателство и даже го титулуваха като инициатор на заговор за сваляне на правителството. С речите и действията си президентът Радев „разединявал“ нацията, вместо да я „обединява“, „политизирал“ честването на Левски, не споделял „евро-атлантическите ценности“, а скандиралите срещу ГЕРБ 5 хил. души били „морално деградирала паплач“ и „криминални типове“.

Какво всъщност се случи на паметника на Апостола вчера, та ГЕРБ буквално полудяха: Няколко хиляди души изразиха справедливия си гняв от корумпираното антинародно управление на Бойко Борисов и го направиха като повториха 10 пъти на висок глас: „Долу ГЕРБ“, „Оставка“ и… ами това беше. Други „ексцесии“ нямаше. Защо обаче управляващите изпаднаха в днешния амок, истерия и дълбоко неадекватна параноя?! Отговорът на този въпрос можете да прочетете в коментара на СКАНДАЛНО.нет по-долу:

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/LpwIkz339is

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Защо ГЕРБ реагираха така остро на вчерашните освирквания?! Още повече, че подобни изблици на народен гняв срещу евро-фашисткото управление на Борисов не са прецедент. Ето защо: Skandalno.net припомня какво се случи на тази дата пак пред паметника на Левски, само че през 2013 г. Цветан Цветанов се изтъпани на поклонението пред паметника на Дякона и започна да чете обичайните за Шайката глупости. А най-наглия момент в речта на Цецо бе опитът му да сравни ментора си Борисов с Васил Левски. И съвсем естествено бе мощно освиркан от 10 хил. души. Подчертаваме – не така „деликатно“, като Данчето Фандъкова снощи. Та на въпросния ден през 2013 г. след поклонението на паметника и тогава, както вчера шествието граждани мина пред парламента, но с много по-мощни от днешните освирквания и възгласи „Оставка“… след което продължи към Орлов мост и го блокира. Обиден на селска чест, Цветанов мобилизира крупни подразделения полиция и жандармерия. 15 маскирани хлапета, които очевидно нямаха нищо общо с протестиращите граждани, взеха да замерят полицията с ракети и камъни. Цветанов заповяда на подчинените си атака с блъскане на палки по щитовете и бой върху който им падне. И десетки разбити глави на протестиращи окървавиха жълтите павета. По-нататък историята ви е известна:  Така протеста стана масов и многодневен… а през следващите седмици на митинги 13 протестиращи българи се самозапалиха в отчаяния си протест срещу диктатурата на ГЕРБ. И първото правителство на Бойко Борисов падна.

Вчера, също както тогава, народът припомни на западното протеже Борисов, че е масово и силно ненавиждан. А днес се навършват 7 години от смъртта на един от онези 13 пламнали като факли заради достойнството на един народ – варненския студент Пламен Горанов. Ето защо ГЕРБ вчера бяха в несвяст, а днес истерясваха и реваха от страх… до небето и до припадък. Грамадата от камъни пред сградата на община Варна, където бе лобното място на Пламен, ту изчезва, ту се появява, а въпреки онези 13 акта на крайна саможертва и протест, властта на Борисов продължава да е несменяема… Все същият диктатор и все същата шайка, назначени от външни глобални сили, да потискат и грабят България – западна колония на доизживяване. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. А пък след днешните новини, не ми се мисли даже как се чувстват

  2. Няма такава гадна статия!!
    Не ви ли омръзна да обичате!
    Каквото и да пишете ние знаем,впрочем аз
    Зная истината!!!
    Чао!

    • Гаврилова, ква Истина знаеш? Я ни сФетни, че и ний да знаем, да не умремЕ неуки и неинформирани! Знаела била Истината! Абе, голяма бяла птицо, а ма не лебед, що не си таковаш таковата…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *