Разкритие! Азис изтропал на Валери изневерите на Николета

azis-valeri
Азис изпортил Николета Лозанова пред Валери Божинов за всичките изневери, които тя навъртяла зад гърба му, докато се правеше на примерна съпруга.

Ромският славей отдавна чакаше момента, в който ще отмъсти жестоко на бившата си най-добра приятелка за това, че силиконката открадна от телефона му и пусна в предаването си интимно клипче между певеца и непознат младеж. И яко го изложи.

Вбесеният фолкаджия  се закани, че повече няма да погледне подлата пловдивчанка и ще й го върне тъпкано. Така и стана, той изпълни заканите си.

Азис е всеизвестен с особено чувствителния си и отмъстителен нрав, както и с  афинитета си към клюките. Но дори Николета, която добре го не е очаквала да й извърти такъв номер.

Като разбрал, че отношенията между Лозанова и Божинов  вървят със сигурност към своя край, певецът  решил да нанесе последния удар. Той разказал  на Божинов всички тайни авантюри на съпругата му. Така изпълнителят дал страхотен тласък на рогатия Валери да хукне да търси добър бракоразводен адвокат, който пък вече се е заел с развода на светското семейство.

Костинбродският песнопоец страшно  бил доволен от себе си и тайно се похвалил какви ги е надробил. Той се  прави на ни лук ял, ни лук мирисал и учудващо не коментира нищо за раздялата на звездната двойка.

За да унижи още повече  Николета, Азис заяви  преди няколко дни, че колежката му Мария вече е най-добрата му приятелка, а към стари другарства никога не би се върнал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *