Разкостиха и Размазаха Кунева в Парламента! Тя нагло изчака да я изберат за министър

КуневаОсвен всичко, Меглена Кунева се оказа пълно перде!

В безпрецедентен дебат днес депутатите шест часа спориха в НС да изберат ли Мадам Йес за министър на просветата или не! Досега никога не е имало такива ожесточени спорове за избор на министър в цялата нова история на България!

От трибуната валят какви ли не обвинения и аргументи против срамният избор.

„Атака“ открито се изгаври с бившата евродепутатка и след като вчера Сидеров й предложи поста на главен мюфтия, днес буквално я срина със земята, като обяви, че става за министър на всичко – транспорт, икономика, култура… само да напише набързо една концепция.

Патриотите се обявиха категорично против избора й и се аргументираха, че човек, който вече е „реформирал“ АЕЦ Козлодуй, като е закрил 4 от шестте му енерго блока и още на няколко пъти е работил против националните интереси на страната, няма как да застане начело на образователната институция, тъй като ще промени и историята на България.

От АБВ също заявиха, че не дават подкрепата си, като деликатно заявиха, че Йес не е достатъчно компетентна да заеме поста и няма нужното образование и опит.

Положението се оказа още по-зловещо за Кунева: Дори реформаторите се разцепиха и половината са против кандидатурата й.  Тя не получи подкрепа даже и от своите. Единствени ГЕРБ я защитават, но с половин уста. На тях просто им е удобна.

На фона на всички тези атаки на управляващи и опозиция един достоен човек би приел критиките, би разбрал, че е нежелан и би казал: Оттеглям си кандидатурата!

Явно г-жа Пръмова е оперирана от това чувство. Тя продължава да стои упорито в залата, да репликира всички, които открито заявяват, че не я искат, да ги гледа в очите без да й пука и да чака ГЕРБ да я избере.

Що за упорито желание за власт?

Да плюеш на достойнството си в името на един министерски пост, вместо достойно да се оттеглиш?

Как ще гледа после екипа си в очите, учителите, учениците, след всичко, изговорено против нея?

Екшънът, наречен ИЗБОР, продължи шест часа.

И Кунева не осъзна, че стоейки като статуя, която приема плювните за роса, губи и последните си симпатизанти.

Човек преди всичко е човек с достойнство и тогава политик. Но когато те залее сляпа амбиция непременно да се добереш до един пост, то вече не е амбиция, а диагноза.

Жалко, че парламентарните лекари не си вършат по-добре работата и не раздават хапчета за приземяване на летящите в облаците, болни от жажда за власт народни избраници.

Всъщност, вероятно не го правят, защото тогава ще се наложи да приберат за лечение над половината парламент. Начело с нежеланите кандидати за министри.

Кунева бе избрана с гласовете на ГЕРБ, но е нежелана!

Пука ли й?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. И защо я избраха в крайна сметка? Защото играят платен цирк. Този цирк ще остане скоро без зрители, защото Народът гасне и чезне. Няма да има за кого да играят, освен за американските си господари. Много скоро тези бандити ще бъдат отнесени от южните ветрове изпратени от същите тези господари. Жалко за България. И все пак, аз се надявам на Чудо- Божие Чудо!

  2. Не знаех, че Куневица има симпатизанти. Те трябва да са същите душевно болни като нея и като тези, които ходят да гласуват.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *