Невероятно! Плевнелиев с Приз за Най- Красив Българин!

Плевнелиев касивРосен Плевнелиев бе номиниран за най-красив българин! Това не е шега, а просто е бил предложен от свои симпатизанти.

Той е  дебютант в подобен конкурс за хубост  и е единственият политик, който незнайно как се е оказал сред номинираните тази година. Президентът бил доста изненадан, когато разбрал, че ще се състезава с известни
спортисти и актьори и тук там някой певец. Станимир Гъмов,  Асен Блатечки, боксьорът Кубрат Пулев и други известни лица се борят за първото място в същата категория.

Държавния глава обаче има нищожни шансове да грабне  приза, защото класацията е он лайн, а гласувалите за мъжествената му красота са по-малко от един процент.
Всъщност изборът не е бог знае колко оспорван, тъй като кандидатите до един не са образец за мъжка хубост.

Още по-безумно е състезанието в категория жени.  Там се състезават рамо до рамо регионалната министърка Лиляна Павлова и столичната кметицата  Йорданка Фандъкова. Незнайно на какъв принцип там са буквално наблъскани политици, моделки и певици. Изборът е доста странен. Фолкпевиците са представени от Бони, Преслава и Камелия, а класацията  води засега 17-годишната  Гери-Никол.

Плеймейтки липсват.

Не е ясно как в една категория са се намърдали Гери-Никол, Йорданка Фандъкова и Лиляна Павлова.

Но според близки до организаторите с титлата ще се окичи жена-политик.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/sr5SYLBcma8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Най-представителен за състоянието на Българската ни нация след двайсет и шест години демокрация по хамерикански образец, предвид шума, който вдигат медиите у нас, е неотразимият Азис; не е сигурно само доколко е българин и в коя група кандидати да го причислят: към мъжете или към жените.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *