„Разделените“ Ники и Алисия на тайна романтична почивка, вратарят носи пръстен

Алисия Ники66 Алисия и Ники Михайлов са отново заедно и даже в момента са на романтична почивка в Гърция.

Там, на плажа, точно по залез слънце, под  нежните звуци на пиано, националният вратар паднал на коляно и  предложил брак на Алисия, пише  hotarena. Според слуховете, двамата са се сдобрили преди два месеца,  а някои не без основание  подозират, че никога не са се разделяли и цялата постановка  с раздялата  е била за пред медиите, за да ги оставят на мира и да спрат да вървят папараци подире им.

Михайлов постна на стената си в социалната мрежа изключително романтично видео. „Перфектната вечеря. Страхотен залез. Романтичен ли съм? Ооо, даа. Романтичен съм“, коментира вратарят. Видеото е заснето на брега на морето, където футболистът се е  подготвил с романтична вечеря за Алисия. Той е поръчал пианист и пиано и нежна музика, както и двама сервитьори, които да са край тях на разположение цяла вечер и да им сервират отбрани ястия и напитки буквално  на плажа.

Край масата им е  поставено и  удобно диванче, където  двойката да разпусне след вечеря и да гледа звездите. „Май се готвиш за предложение за брак, а? Къде е пръстенът? Защо не го снима“,  разкриха конспирацията фенове.

В кой момент точно  Михайлов е направил предложението и какъв е бил отговорът на Алисия, скоро ще се разчуе.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *