Радостин Василев: С правителство на всяка цена ПП и ГЕРБ ще се пазят от наказателна отговорност.

„ПП и ГЕРБ със сигурност ще съставят правителство, защото то е единствения им шанс да се предпазят от наказателна отговорност. Ще се опитат да запазят имунитета на Бойко Борисов, за да могат да направят правителство, което да отстрани главния прокурор и да бъде изпран Бойко. На тези три партии външни сили са им възложили задачи за решаване и това е втората причина, заради която те ще съставят коалиционно правителство на всяка цена“.

Тази прогноза направи пред БНР бившият депутат от ПГ на „ПП-ДБ“ Радостин Василев, който вече е независим депутат в 49-ото Народно събрание, след като напусна парламентарната група заради скандалните записи от онлайн заседание на Националния съвет на ПП, които той изнесе публично на пресконференция.

Той заяви категорично, че няма други записи – нито от централата на партията „Продължаваме промяната“, нито от стаята им в Народното събрание:

„Вероятно Кирил Петков се страхува от други записи, с каквито аз не разполагам и не мога да отговарям за тях“, коментира Василев. 

Според него „коалирането на ПП с ГЕРБ е било планирано в много тесен кръг“ и определи това като национално предателство, защото „Продължаваме промяната“ винаги “ са се клели“, че никога няма да се обединяват с Бойко Борисов.

Радостин Василев потвърди, че е с 24-часова полицейска охрана, защото „МВР считат, че има сериозна заплаха за живота“ му.

Независимият депутат подчерта, че това, което е чул в записа, отнасящо се до националната сигурност, го е накарало да го огласи:

„Не съществуваше за мен вариант да затая това нещо, защото така щях да стана съучастник. Дори и за миг не ми е хрумвало да не оповестя, да не разкрия съдържанието на този запис пред обществото. Можех да го пусна анонимно и да си спестя много проблеми, но така те щяха да отричат, че е автентичен, щяха да отклоняват вниманието в посока: Кой си позволява незаконно да ги подслушва и пр.“.

След разочарованието ми от няколко партии е време да направя свой политически проект, който да участва в избори, заяви още Василев.

Интервюто на Петър Волгин с Радостин Василев в предаването „12+3“ по БНР можете да чуете тук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

27 коментара

  1. Някои си мечтаят за поредните политически “проекти”-ех, само като чуя тая дума, ми идва да благославям.
    Няма да имате повече политически “проекти”.
    Сварени сме.
    Те така-дотук с проектите ви.
    Опитни мишки няма да има- ще защитават проекта ви в кланицата.
    Аман от проектанти.

  2. Хубава работа си свършил до тук,ама стига с тези луди проекти.Една шепа народ сме, а десетки партии и коалиции.Това се нарича необходим за посолството ХАОС, щото всеки иска да води дружина. Аман бе, аман от глупаци.

  3. Иде ми да хвана един тиган и да ги започна наред по кратуните!
    Днес поредния зомби ми се изсмя, че в България и в 21 век война нямало как да стане!
    Същото чух преди три години- че война с Русия в 21 век нямало как да стане.
    Е- стана.
    Какво им става на тия зомбита- вече се отчайвам!
    Каква е тая хипноза, какво им правят- не знам.
    Съответното зомби отиде да се забавлява с приятели- щото живота е прекрасен и всичко си било наред. И- аз не съм била наред- да твърдя конспирации.
    Хора- отчайвам се. Те са хипнотизирани. Нищо не помага. Никакви факти и аргументи. Ходят като сомнамбули. Нещо им правят. Никакъв аргумент не помага.
    Абсурдно е- но е факт.

    • Това го приемам лично и реагирам емоционално, защото е свързано с мои близки.
      Но те са наистина като хипнотизирани. Нищо не помага. Не мога да им помогна и се чувствам напълно безсилна. Напълно.

      • Не си само ти.Всеки, който осъзнава днешната ситуация, е заобиколен от такива близки. ==Една суфийска притча: Когато бях млад се молех: Господи, помогни ми да променя света към добро. Мина много време и аз разбрах, че това е невъзможно. Тогава започнах да се моля: Господи, помогни ми да променя поне близките си към добро. Мина много време и аз разбрах, че и това е невъзможно. И започнах да се моля: Господи, помогни ми да променя себе си към добро. Тогава чух глас: С това трябваше да започнеш, време не остана.

    • И аз имам горчив опит. С разни хора, при разни случаи. Не чуват, не виждат, не разбират.

    • Ха-ха, мерси за притчата:)
      Не искам да ги променям, а да ги предпазя, поне да се събуди инстинкта им за самосъхранение, но явно ще разчитам на шока в последния момент.

  4. Дисльо!
    Гледаш да бъдеш интересен! Е изпълняваш поручката за да си спасиш „кожата си „?!!!
    нищожество и предател, БОКЛУК образован с нашите народни пари, но днес си един измекяр на народа ни!!
    ти си поредното човече, на конци , което изпълнява поръчки!!
    За жалост в България винаги имаме измекяри и предатели!!
    Bye bye дрисльо!

    • Кой е дрисльото не разбрахме. Ако визираш Радостин Василев – в грешка си. Чудесна работа свърши момчето. Ти не мислиш ли така? Или си продажен гербаджия или соросоид от националните предатели на Кирето и Ристю?!

  5. 200 ИЗРАЕЛСКИ
    фирми са станали собственици на земя и терени, разположени в близост до извори на минерална вода у нас

    Това показват данни на икономическото ведомство. Зам.-министър Бранимир Ботев оцени инвестицията като далновидна, тъй като минералните извори са най-слабо развитият сегмент от туризма у нас.

    В бъдеще ролята им ще става още по-голяма както за медицината и рехабилитацията, така и за икономиката. Отделно използването на минералните извори ще бъде все по-актуално заради намаляващите залежи на питейна вода.

    Не можем да не се запитаме защо Бъчварова и Греков си затварят очите за алъш-вериша в смесените райони, където куцо и сакато знае, че истинските купувачи на хиляди хектари чернозем са граждани на Турция?

  6. Сорос:

    НАТО да използва източноевропейски, не западни войници, чувалите с трупове не се приемат добре на запад.

    Източник: thebulgariantimes

    • Честито на източноевропейците- все пак, според г-н филантропа чворош- чували с убити не се приемат добре на запад- затова си трайте. Явно от вас се приемат добре- по неговата логика.

  7. Ако наистина е разкрил записа от патриотични чувста и дълг към България, е похвално и почти революционно. Познавайки българската политическа действителност, напират в мен немалко съмнения дали не е добре организирана постановка с цел създаване на поредна „патриотична“ партия, за да разсейват гласове. Примери има немалко. Искрено се надявам да не позная.

    • Постановка е, Жорко, и то на българските служби. А от какви чувства и с какви подбуди го е направил Радостин няма никакво значение, когато целта е да се изметат едни американски агенти, пратени тук да ни вкарат във войната в Украйна. Каквито и да са му подбудите на Руди Гела и даже и да са го притиснали да го направи – той свърши чудесна работа, за което го поздравявам.

  8. Най-после се вижда края на продажното българско джендър-племе. Скоро Русия ще се извини на турция за войната и ще върне бившата българска територия на османската империя.
    ГъзБук революционерите нека разчитат на сорсовите походи за мир или други отвличащи вниманието мероприятия на хората, които ги клатят 33 г.

    • Споко, няма да имаме терзания.
      Територията е продадена срещу хартия на жидовете, водата също.
      Хартията не струва нищо- освен себестойността си- от примерно 0,0001 цент за хартийка
      Благодарение на радев и мирослав найденов- земите ни са заменени за центове. Вече са продадени.
      Остава разчистването на територията от ненужния добитък- и тук вървят по план.
      Вече има достатъчно евр@йски селища в територията. Водите са им предадени също,
      Така де- който не си цени страната, я губи,
      Нали маймунопитеците плюха на родината си и избягаха на гурбет- сега ще си стоят емигранти. Щот са тарикати.
      Не се терзай- територията е продадена. Добитъка също е подкаран към кланицата.
      Поне ще умре щастлив- с бмв и айфон.
      Колко му трябва на маймунопитека да се почувства значим?

      • Абсолютно, който не заслужава да има държава, то най-нормалното нещо е да му бъде отнета.

  9. Нека пробва мишока, все пак българите са единствения народ в човешката история, която активно се самоубива и агресивно готви децата си за британоварварски роби.

  10. Хубаво пишете бе хора, даже похвално Мина е пуснала интересна информация,но освободете се от това презрение към ближните,няма никаква полза, действайте така,както го правят много наши умни българи. надниквайте и в Свободно слово. Там има една Милена, една Гешева, че и много други.

    • Иванов, как различаваш умните, за да ги препоръчваш?
      От къде знаеш къде надникваме и в какво вникваме?
      Трябва ли да падаме на колене пред всеки който посочиш и да му вярваме, като на Бог?
      –––––––––––––
      Иваноф, няма ли най-после да разбереш, че не ние сме проблема, че си нямаш родина и да се опитваш да ни поучаваш? На други места наблягай с моралните мантри и напътствия.
      Аз съм виждал и писал за процесите, нещо които сега се случват още през 2004/05 и тогава хора като теб се дървиха, плюха ме, обвиняваха ме в каквото се сетиш и ме пращаха в лудници и не вярваха, щот българите били богоизбрани, абонирани за вечно щастие и вечно някой ще се грижи за тях или най-малкото ще ги спасява от…… самите тях.

  11. Как не разбра бе младежо(fuckEU),даже не знам млад ли си старец ли.Как не разбра, че не поучавам никого,че това е форум за СПОДЕЛЯНЕ на мнения,където всеки трябва да се обогати с нещо.Как не разбра,че всички не са заредени с негативизъм, защото полза от него няма никаква.Ако ти не си оценил хора като Вацев,проф.Иво Христов и доста други,ако не виждаш разликата им от Бойчето и Кирето и генералите Атанасов и Янев,ами няма смисъл от писане.

    • Ти кажи по-добре с какво и как ще пътуваш за софия, остави сега кой оценявам.
      Ако си с автомобил ще ме вземеш ли?
      Тъкмо да видиш дали съм в проходилка или с бастун :)

  12. Сега ще ме вземе зет ми с тяхната кола,(частен случай),пък ако и ти си в Пловдив, може да се видим на кафе,аз каня.Само че аз съм от третата възраст,ако си го позволяваш.

    • Приемам поканата, остава да уточниш мястото и часа, само ме е страх да не ме набиеш :)

      • Каква фантазия имаш, аз те каня на кафе,ти ми се плашиш от набиване. Мога да те поканя най-рано след седмица, ще съм извън страната.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *