Радев: Борисов Бие Протестиращи и Репресира хиляди Противници на Мутренския си Режим, но за Навални Рони Демократични Сълзи!

„Борисов не се трогна от битите български протестиращи и журналисти, арестува и репресира хиляди български граждани – противници на мафиотския му режим . В Европарламента се прочу със запис, в който се заканва „да изгори“ Елена Йончева, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили в България политическо убежище срещу репресиите на Ердоган“. Това заяви президента Румен Радев в отговор на крайно наглия и лицемерен днешен призив на псевдо-премиера Бойко Борисов към държавния ни глава да изрази позицията си по ареста на руския опозиционен блогър Алексей Навални.

По думите на Радев, Борисов рязко е сменил плочата и е приел маската на демократ, но критикувайки ареста на Навални, взима отношение по тема, която изобщо не му е ясна.

„Явно Борисов счита, че е приключил с демокрацията в България, смята че е разрешил всички проблеми у нас, най-вече със свободата и справедливостта… и сега е ред да „освобождава“ други народи. За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози по отношение на случващото се в други страни. Оставям тази роля на Борисов“, допълни Румен Радев.

По рано днес по време на поредната си безсмислена визита из страната – този път в Сливница, Борисов заяви:

„На Европейския съвет обсъдихме ареста на опозиционния лидер Алексей Навални. На този фон е оглушителна тишината и мълчанието на президента Радев. Сякаш избягва да коментира темата. Не става въпрос да се месим във вътрешните работи на Руската федерация, а за демократичен процес, че всеки, който не харесва дадено управление, има право на глас. Защо в България всеки може да говори срещу властта, а на друго място – не? Предлагам да чуем какво мисли президентът Радев.

Коментарът на Skandalno.net:

Борисов поддържа шефа на „Анти-корупционния фонд“ Алексей Навални, защото двамата са съратници по криминална линия и с общи западни ментори и спонсори. И затворническите им съдби ще са сходни, когато Банкянския падне от власт. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Предателят си личи първо по егоизма, второ по нагаждачеството и трето по това, че никога не може да скрие първите две.
    Никой не обича предателите, Борисов, макар от време на време трябва с нещо да си лъснеш обувките.

  2. СНАЙПЕР ИЛИ КАТАСТРОФА ПО МАГИСТРАЛИТЕ МУ НА БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ ДУГАН ШИШИ И КАСКЕТА А М И Н

  3. ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ

    • Не, не е всичката „любов“, защото има хора като мен…. без капаци на очите и ушите!

  4. Чекмеджан Тулупов пак се изходи. Този безочлив примат няма никакво чувствоза мярка, здрав разум и преценка. Смазан от превъзходството на Президента, просто проявява тъпи, безсмислени, първосигнални реакции, с които оставя впечатление като на вбесен зарзаватчия на който никой не харесва хем калните, хем спаружени марули.

  5. Лошото е,че тези,които точат зъби за мястото на Борисов и ГЕРБ,са много по-лош вариант и Цецо е един от тях!

  6. С БОСА съм се разбрал всяка вечер да пребивам до смърт поне 100 протестърчета. Правя ги клиенти на крематориума. И още четири по толкова да ги пращамн в пирогов с немортално състояние.
    Голям кеф е да знаете!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *