Пyтин: Отвратително е, че eвреинът Зелeнcки аплодира Нaциcт, който със собствените си ръце е Убивaл eвреи

Руският президент Владимир Путин окачестви като отвратително това, че Владимир Зеленски аплодира есесовецът Хунка в канадския парламент миналия месец.

Той каза, че е било „крайно отвратително“ усещането да наблюдаваш сцената, в която всички, и „особено украинският президент Владимир Зеленски, в чиито вени тече еврейска кръв“, аплодираха нациста Хунка в канадския парламент, съобщава ТАСС.

„Евреин по националност стои и аплодира нацист, не просто последовател на нацистите, не просто идеологически последовател, а именно човек, който със собствените си ръце е унищожавал еврейското население, убивал е жени, деца… Той лично го е правил“, отбеляза президентът.

„Това не е ли отвратително? Всички средства са позволени, стига да помагат във войната срещу Русия. (…) Силно се надявам, че този безчовечен, антихуманен знак от страна на Запада няма да бъде обсъден само тук, на Валдайския форум. Надявам се това да бъде обсъдено и осъдено остро от обществените организации по света, на които не им е безразлично бъдещето на човечеството. Надявам се да излязат със свои позиции по този въпрос“, изтъкна Путин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Още по-отвратително е, че родени в България като българи извършват геноцид на българското население вече 35 години, а влюбени в британоварварите подчовеци гласуват за тях и се радват на убийците си.
    Няма по-долна твар от тази, която избива собственият си народ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *