Пълен шок! Бойко Борисов отговори на Луна: Взимам те за жена!

Луна БойкоСлед предложението за брак, което Луна неочаквано отправи към министър-председателя, той не я остави да чака дълго, а й отговори.

Отговорът беше повече от официален, като певицата стоеше сама в изповедалнята, а в хола пък предаваха пряко на екрана какво се случва пред останалите съквартиранти.

Абе, моето момиче, аз имам много работа. Ей сега например съм в САЩ на важни разговори в един щат, забравих кой, но това няма никакво значение. Но искам да те предупредя, че много пътувам, много работа имам да я управлявам тази държава. Пък и ти нещо не си от най-добрите домакини. Гледам там, измъкваш се, не чистиш, чинии не миеш, кръшкаш от работата. Не е хубаво така! Не е! Но аз те харесвам, трогнат съм от предложението, което ми направи и ще те взема. Стой в Къщата и ме чакай, като имам време, ще дойда да ти донеса един пръстен! – каза Борисов и затвори.

Луна беше на седмото небе от радост, разплака се и изрецитира любовно стихотворение на премиера, което била написала предната вечер.

Тя изобщо не заподозря, че зад стената стои актьорът Ненчо Балабанов и говори с гласа на Бойко. Съквартирантите бяха предупредени да пазят тайна, иначе ще им бъде резнат бюджета. Те посрещнаха сияещата певица, която просто излетя на крилете на любовта от изповедалнята и сърдечно я поздравиха, въпреки че преди това просто падаха под диваните и столовете от смях.

От днес ще ме наричате госпожо Борисова и никакви чинии няма да мия повече, каза гордо Луна и прие достойно поздравленията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *