Путин на МИТИНГ-КОНЦЕРТ на Червения площад послучай присъединяването на 4-те области: Днес е исторически ден! Победата ще бъде наша! (Целият Концерт на Запис)

„Не мога да не припомня как се формира Съветският съюз, когато Русия създаде съвременна Украйна. Русия създаде съвременна Украйна!“. Това заяви руският президент Владимир Путин на митинг-концерт от сцената, построена на Червения площад в Москва.

Той нарече днешния ден „без никакво преувеличение исторически ден – ден на истината и справедливостта“, предаде Би Би Си.

„Победата ще бъде наша“, обеща още руският президент, аплодиран от стотици хиляди, събрали се на площада и развяващи руски знамена.

Заедно с Путин на сцената излязоха още лица от политическия елит на Кремъл. Всички изпяха националния химн с порив на гордост. Митинг-концертът беше предаван на живо по държавната телевизия.

„Русия не само отваря вратата за нашите братя и сестри, но също така отваря сърцето си за тях. Добре дошли у дома“, каза Путин в кратка реч.

Руският президент прикани присъстващите да изпратят на жителите на присъединените украински територии (дефакто историческа Русия) „сигнал за нашата подкрепа, уважение и възхищение от тяхната саможертва“. „Предлагам да го направим силно – за да чуят гласа на Червения площад на хиляди километри“, предложи президентът, след което множеството три пъти извика „Ура!“.

На площада звучаха съветски и руски песни, познати от филмите за Втората световна война.

Големият митинг-концерт „Изборът на хората. Заедно завинаги“ събра известни политически деятели и артисти.

Сред изпълнителите бяха Олга Кормухина, Александр Маршал, Юлия Чичерина, Денис Майданов и други.

ГЛЕДАЙ КОНЦЕРТА НА ЗАПИС ТУК:

https://youtu.be/i9eE6tsm5uM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *