Путин: Западът е готов да отприщи кървава баня

Западът е готов да нанесе удар на всяка страна, да я превърне в епицентър на криза, да провокира цветна революция и да направи там кървава баня. Това заяви днес руският президент Владимир Путин по време на видеоконферентен разговор с ръководителите на разузнавателните служби на страните от Общността на независимите държави, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

„Следвайки своите цели, геополитическите ни противници, нашите опоненти, както ние съвсем неотдавна говорихме, са готови да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я превърнат в епицентър на криза, да провокират цветна революция и да отприщят кървава баня“, каза Путин.

„Ние не веднъж сме били свидетели на всичко това“, допълни той.

„Като се вкопчва в колониалното си миналото и се опитва да провежда политика на диктатура във всички сфери – от международните отношения и икономиката до културата и спорта в света, – самият този прословут колективен Запад създава нови и нови проблеми, още и още кризи. При това той не се гнуси да използва всички средства за оказване на натиск върху страните, които избират независим път на развитие“, каза Путин.

Според руския президент в момента тече процес на „неумолимо разрушаване“ на „еднополярната хегемония“. „Това е обективната реалност, с която Западът категорично не желае да се примири“, заключи той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. СЛАВА ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА ПРАВОСЛАВНА НЕПОБЕДИМА ОБИЧАНА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ ИМАШ ОБИЧТА И ПРИЗНАТЕЛНОСТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД БЕЗ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ЧЕСТИТА ПОБЕДА БРАТУШКИ МЕЧТАЕМ СКОРО ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ И ДОКАЖЕМ ОБИЧТА НИ КЪМ ВАС С РЕФЕРЕНДУМ СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ МИЛИ ЕДИНСТВЕНИ РОДНИ РУСКИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ЧАКАМЕ ВИ ОСВОБОДИТЕЛИ

  2. СЛАВА НА ПУТИН!СЛАВА НА РУСИЯ!СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *