Путин: ЕС Иска Падането на Санкциите срещу Русия, за да се спаси от Разруха! Ние обаче Не Сме Съгласни! Виж Тук:

Путин: ЕС си живее още във времето на Студената Война – слугува на САЩ!

putin
„Русия няма да води никакви преговори  за връщане на Крим на Украйна с никого!“,

Това заяви Владимир Путин по време на посещението си в Гърция.
За нас този въпрос е приключен окончателно. Хората поискаха референдум, отидоха до урните, гласуваха да се присъединят към Русия! И ние изпълнихме желанието им. Ще е предателство към тях, ако заради амбициите на отделни украински политици, или натиска на други държави предадем волята на хората къде искат да живеят и ги върнем. Това са граждани със свои искания, свое мнение, ясно изразено на референдум. Не са някаква територия, която да служи за разменна монета на болни амбиции.

Подчертавам – няма да обсъждаме бъдещето на Крим и връщането му по никакъв повод и с никого, каза руският президент.

Той обясни, че Русия понася наложените й санкции от ЕС и САЩ, но го прави с гордо вдигната глава, считайки че е несправедливо. И нарече бюрокрацията в Съюза „Авгиеви обори“, в които цари пълен хаос.

Припомняме, че в момента част от страните-членки искат спирането на санкциите срещу Русия, за да спасят собствената си икономика. Но елитът на повечето западноевропейски държави се подчинява сляпо на САЩ и живее още като в Студената война.

Те нарушават и основния принцип на ЕС – всяка държава да има собствено мнение! И ту им спускат квоти от бежанци, ту ги заплашват със солени глоби, ако не ги приемат, ту принудително ги карат да спрат търговските си отношения с една или друга страна, без да се съобразяват с личните им интереси и тези на съседните държави..

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Както се вижда от действията на Европа,не иде реч да защитават преките си интереси и осъждат гражданите си на студ, глад и безработица, камо ли да се абстрахират от тях и да осъдят цялата гнусотия, която Щатите натвориха през последните 30 години, многобройните с нищо не предизвикани войни,които водиха, довели до милиони жертви и милиардни загуби. И когато кротко и ясно, Путин им обеснява да гледат поне собствения си интерес, той не чува като отговор нищо освен рев на гладни хиени.Е като не може с разум и морал, нещата трябва да се оправят със сила.И това ще стане със сигурност, дали под влияние на планетите, дали по Божия воля, но правдата трябва един ден да възтържествува. Жалко за нашите тъпи и продажни псевдополитици, на които мозъкът им е ампутиран напълно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *