Путин: Германия е под Окупацията на САЩ (С ВИДЕО)

Владимир Путин: Американските войски в Германия са окупационни де факто и де юре

„Както знаете, след Втората световна война Германия беше разделена на четири сектора – американски, английски, френски и съветски. Съветският съюз официално прекрати този окупационен статут на Източна Германия, но Съединените щати и васалите им не го направиха в останалите три зони, които обединиха във ФРГ. Строго погледнато, формално и юридически днес на територията на обединената Федерална република Германия има американски окупационни войски. Интересно как ще реагират ако немското правителство ги помоли да си тръгнат“, заяви Путин на среща със студенти от университета „Ломоносов“ по случай Татянин ден.

Държавният глава припомни на учениците, че съветските войски са освободили Австрия, но са я напуснали доброволно. И днес Русия, като правоприемник на Съветския съюз, действа като гарант на конституцията и неутралния статут на Република Австрия. Но там няма руска военна база…

„Много обикновени граждани в Австрия знаят това и са благодарни на Русия за тази позиция. Що се отнася до другите европейски страни, ситуацията там е още по-сложна. Европа не е континент на суверенни държави. Почти всички са подчинени на една държава с претенции за хегемония над света“, добави президентът.

По-рано, през септември миналата година, Путин припомни, че САЩ са окупирали Германия, Япония и Южна Корея и че Америка до ден днешен не е отменила договорите след Втората световна война, в която Германия и Япония бяха победени. Руският лидер изтъкна също, че действията на САЩ през последните 20 години са предизвикали миграционни потоци в целия свят.

Руският президент пристигна в Московския държавен университет „Ломоносов“, за да отбележи Деня на Татяна, който се чества всяка година на 25 януари. По традиция държавният глава говори пред студентите. Преди това той се запозна с плановете за развитие на научния клъстър „Ломоносов“ на Воробьови гори.

ВИЖ ВИДЕОТО:


Източник: „Известия“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ ВЕЛИК НАШ БРАТ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА В О В Е К И РУСИЯ !

  2. Това че напуснахте Германия, без другите да я напуснат, и че отстъпихте източна Европа без договор с NATO, да не се разширява на изток не е виновна България, нали!?!Сега Русия бере плодовете на наивността си!!! Дано да е за последно!!!

    • Германия и Япония, били под окупация!?! Г-н Путин откри топлата вода!?! Г-н Путин, цяла Европа вече е под окупация, да ви кажа де, ако още Русия не го е разбрала!?!

      • Така ще е още малко и после ще е под мюсюлманска окупация. Мъжете на фронта, а барбитата европейки ще раждат мангалчета докато са живи.

  3. Не е това наивност ДРАГИ, когато с теб постъпят джентълменски, не трябва и да си помисляш да нарушиш думата си. Това,че англичаните и отрочетата им са бандити и мошеници,това историята го потвърждава. Колко подписани договора наруши Хегемона, колко държави разруши с лъжлив повод, колко милиона цивилни и военни бяха убити в тези войни, във Виетнам, в Ирак, в Афганистан, в Сирия, в Югославия.Какъв емигрантски поток провокираха все същите.За мен са любопитни не ходовете на Англия и Щатите, изненадваща е омразата на европейските държави към Русия и най-вече тези, които отвориха ВСВ-германците.Тази омраза се дължи отново на Русия,която практически освободи десетки страни от колониалното робство на европейските най-цивилизовани нации. Позорът им е пълен, а световното презрение няма да им се размине.ОСЕМДЕСЕТ процента от света е против тази нагла и безсрамна хегемония, която се изразява в методично ограбване от десетилетия.И отново Руския народ трябва да плаща с кръвта си, и отново ние сме първите,които заслужаваме презрение, не народът, но избранниците ни, тая политическа паплач, която няма никакви морални задръжки. Днес Велизар Енчев обеснява в Евроком с прости думи малоумието на нашите политици, на целите партии.

    • Иванов, всичко това което си написал потвърждава моята теза, за наивноста на Русия в глобалната политика!?!Как може да виждаш и разбираш всичко това което правят до границата ти, и да им вярваш!?! След всичко написано от Вас, и на децата им беше ясно, че запада лъже и мами Русия и търси начин да я смачка и пороби за да и ползва ресурсите!?! Усещам, че и готваят капан и сега, де да видим дали Русия пак ще се остави да я излъжат отново след всичко което и се случи и случва!?! Иванов запомни едно, всякакви преговори и договори в момента, без пълна победа на бойното поле и пълна капитулация на Украинската хунта, ще е поредното поражение за Русия и то може би вече фатално!!!

      • Не само пълна победа, а и тотално унищожение на наглосаксонската паплач, но на путин и малките путенца не им стиска да заличат сатанинските слуги.

    • Иванов, къде ги видя тези 80% несъгласни с хегемона?
      Като са несъгласни какво са направили по въпроса?
      Кой ти каза, че руския народ ще плаща, може пък да си вземат окръг осрайна и да спрат до там. Пък и не можем да им се сърдим, че не искат да ни освобождават за трети път.
      Тези презрените от политическата паплач кой според теб ги избира вече 33 г.?
      От марс ли падат или по друг начин?
      Енчо велизоров може да обяснява на бабите които гласуват са пронатовската му партийка и да им обяснява как ще ги спасява.

      • Г-н F, още ли вярвате че резултатите след избори, са реално отражение на вота на гласувалите!?! Тези 75 а според мен и повече от 85% не вярват и най-вече затова и не гласуват!!! Всичко е купено от горе до долу и от долу до горе!!! Та това е.

      • Аз не си спомням да съм отричал изборни манипулации, но и не мога да се съглася, че 100% са купени(нагласени).
        Говорил съм с хора уж познаващи материята и са ми споменавали, че 20% от резултатите сменят партийните окраски. Айде да са 30%, но едва ли са 100%. Така че ако помислим логически, масата народ излиза гласува и може да помете краварските подлоги.
        Може и да не съм прав, както и ти да разполагаш с по-вярна информация, но за мен негласуващите или/и простите(антибългарите) решават съдбата ни.

      • Абсолютно вярно е, че с хората, с които сте говорили познават материала!!! При 35% гласували, 20-30% от гласувалите, сменят партиините окраски!?! Ха сега ги питай, хората познаващи материала, при 85-90% гласували колко процента ще си сменят окраските манипулативно, според мен без да съм познаващ материала, сменята на партиините окраски ще е минимум 75%!?! Какво ще кажеш мистър F, интересно ще да е!?! Гласуването в България, а вече и по света само легитимира статуквото-мафията пред света, нищо повече!!! Превърнаха самото гласуване, в престъпление!!! Та, това е!!! Да гласувам за едни и същи престъпници-мафиоти, НЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!!!

      • Народа иска да види отговорни и кадърни, честни ,нови лица в парламента, не виждам как ще стане без да пометем, тези които са там вече 35 години, говоря за помитане на мафиотите не помолване, защото те сами няма да си тръгнат!!!

      • Тука въобще нямаме спор с теб. Аз от години твърдя, че с избори, протести, и всевъзможни холивудски розови мантри власт не се сменя и колония не се освобождава. Да чел съм за Индия, но ние за радост не сме индийци и може да стане единствено кърваво.
        Всеки който краде, мачка и убиваше българи, трябва да си плати и не само той а целият му род. Същото се отнася и за докосналите се до НПО-тата и журналистите.
        Само че много се надявам този народен съд 2.0, да не е бъгав като при ОФ, където едва са закачили „интелигенцията“ и сега берем плодовете на ОФ некадърността.
        Там разни мантри за обединение, единение, съешаване, бъркане по дупките и други джендър-мераци, след като антибългарите минат през дръвниците или увиснат по клоните.

      • Народът, е стадо без да има водач или водачи!!! Стадо!!! Водачи му трябват, на тоя народ!!!

  4. Затова, че продадоха/предадоха не само Герм и Източна Евр, но и собствената си страна, не е виновна нито БГ, нито ДжиБи, нито УСА. Приказката със зелника.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *