Путин бе посрещнат в ОАЕ с кралски почести. Четири изтребителя изрисуваха в небето руското знаме (С ВИДЕО)

Руският президент Владимир Путин пристигна днес в Абу Даби, където ще проведе преговори с президента на ОАЕ Мохамед бин Зайед ал Нахаян, предаде ТАСС.

Четири изтребителя Су-35С от въоръжените сили на ОАЕ съпроводиха президентския самолет по целия му път до ОАЕ а в небето над Абу Даби изрисуваха във въздуха руското знаме, съобщи Министерство на отбраната на Руската федерация, което публикува видео с полета на Путин и въздушната му охрана.

Срещата между двете делегации вече започна, а Путин беше посрещнат с кралски почести, топовни салюти, червени килими и ескорт от кавалерия, яздеща чистокръвни арабски жребци, личи от видеата, разпространени от „Известия“ и други руски медии.

ОАЕ обагриха небето си в цветовете на руското знаме в чест на пристигането на Путин

Преди да се оттеглят двамата държавни глави за срещата си на четири очи, Путин заяви, че възнамерява да обсъди с президента на ОАЕ Мохамед Бин Зайед ал Нахаян израелско-палестинския конфликт, както и да го запознае със ситуацията в Украйна. Производството на петрол в рамките на ОПЕК+ също ще бъде тема на разговорите, предадоха Франс прес и БТА.

В началото на срещата Путин заяви, че Обединените арабски емирства са главен търговски партньор на Русия в арабския свят и благодари на домакина си за предоставянето на участък в Абу Даби за строежа на руски православен храм, предаде „Известия“.

Руският лидер покани ал Нахайян на срещата на БРИКС в руския град Казан през есента догодина. „Много се радвам, че ОАЕ влизат в системата БРИКС. Ще продължим контактите си и по тази линия. Ще ви чакаме в Казан през октомври догодина“, каза руският президент, цитиран от медията, която публикува и видеа от срещата на двамата президенти.

След края на програмата си в Абу Даби руският президент ще замине по-късно днес за Саудитска Арабия. Там са планирани преговори с престолонаследника и председател на съвета на министрите на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман.

ЕТО КАК ПОСРЕЩНАХА ВЛАДИМИР ПУТИН В ОАЕ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Ислямът забранява да се употребява Шол… Затова никой не искал да го посрещне.

  2. Путин заслужава КРАЛСКО посрещане. КОПУЛИРАЙТЕ СЕ С МАЙКА СИ КРАВАРИ. Вие сте излишни на този свят, на който сте донесли само смърт, войни и болка. Тук не се обръщам към американския народ. Обръщам се към еврейско – нацистката клика, която от десетки години управлява този континент.
    Братя, граждани на америка – СЪБУДЕТЕ СЕ! Разкарайте уродите , които ви управляват. Те ви водят към гибел. Те в безумието си предизвикват Руските ядрени „Кинжал“- и върху ВАШИТЕ ДОМОВЕ. А те през това време ще се крият в противоатомните бункери и ще планират следващата война.
    Избийте ги ВИЕ, преди америка да е станала БИВША америка.

    • Пропуснал си да добавиш: Вземете пример от нас как ние успешно избихме майкопродавците в България, които искаха да направят от нея бивша България, но ние скочихме като един и ги пометохме. Учете се от нас, американци!

  3. ГОСПОДАРЯ НА СВЕТА!!!! Дано наште Боклуци,тая Измет да изгледа Посрещането и да почнат да тренират,че ДОКТОР ПУТИН И ТУК ЩЕ ДОЙДЕ,ЗА ДА ГИ ИЗЛЕКУВА!!! БОКЛУЦИИИ,ГЛЕДАЙТЕ ПОСРЕЩАНЕТО НА ПУТИН,НЕЩАСТНИЦИ МРЪСНИ! ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е В КРАКАТА МУ! И ВИЕ ЩЕ КЛЕКНЕТЕ,СГАН ПРОДАЖНА! НЯМАТЕ ДРУГ ИЗХОД!!! СЛАВА НА ПУТИН!!!! СЛАЕА НА РУСИЯ!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *