Проф. Стефанова: Радев ни Спуска Неолиберална ДИКТАТУРА! Проектът му за Конституция прелива от Джендър Закони!

„От 2 месеца тече интензивно преструктуриране на партийната система в България и в центъра на този външнополитически инженеринг е сега действащият президент. Вече има и доказателства за това“, каза пред БНР проф. Милена Стефанова от СУ „Св. Климент Охридски“. Още преди 2 месеца в ефира на Националното радио проф. Стефанова предупреди, че новият политически проект около президента Румен Радев – „Продължаваме промяната“ е изцяло инжениран от САЩ. По думите й неолибералния формат на Петков и Василев ще вземе властта в страната ни без значение на цената на колко големи изборни манипулации ще стане това. Поръчката е на Демократическата партия в САЩ и президентът Радев е поел ангажимент да я изпълни.

„В цяла Европа в момента текат такива процеси: С грубо вмешателство и изборни измами американците подменят старите партии по цялата политическа координатна система „ляво-дясно“. Всичко това се заменя с едни неолиберални центристки структури, които нямат идеология. Този процес вече приключи в Западна Европа и сега политинженерите от Вашингтон го прехвърлят тук. В този ред на мисли никак не са случайни оставките на Корнелия Нинова, Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов като лидери на своите партии“, коментира проф. Стефанова.

„Този американски политически инженеринг в Източна Европа има своите особености. Радев, чийто рейтинг предварително здраво беше напомпан от медиите, както напомпаха навремето този на Борисов, беше натоварен от задокеанските си ментори с мисията да мобилизира гражданската подкрепа у нас и да внуши на хората, че преходът ни към развито капиталистическо западно общество ще приключи едва когато се „изчистят“ някои стари партии и политици. Така атаката на президента с помощта на американските структури за влияние у нас – НПО и останалите финансирани от Вашингтон неолиберални партии, каквито са Да, България, ДСБ, ИТН и пр. беше насочена както срещу класически лявата БСП, така и срещу дясноцентристката ГЕРБ. А крайната цел е цялата налична до момента гама от политически позиции и идеологии по спектъра от крайно ляво до крайно дясно да се смели в една неолиберална безлична пихтия. Очевидно е, че Западният свят се преоблича в нова системна дреха, ще функционира по нов политико-икономически модел и в момента се правят грандиозни преобразувания в обществено-политическия модел всички евро-атлантически държави. Очевидно крайната цел на този план е тотална глобализация чрез заличаване на държавите.

ПРОФ. МИЛЕНА СТЕФАНОВА

Вчера след оставката на Корнелия Нинова, се потвърдиха някои от моите предвиждания – че оттук-насетне ще ни управлява президентска партия“, поясни още проф. Стефатова.

„Румен Радев каза, че ще ни покаже своя проект за промяна на Конституцията след изборите. Дължи да е след изборите, защото в момента, в който го прочетем ще се облещим. Отсега ви казвам какво ще съдържа той – закони, отварящи пътя на политиките на идентичността, остракиращи и фрустриращи нормалните хора в полза на някакви малцинствени маргинални групи, както и закони, които силно ще ограничават не само гражданските, но и човешките права на обикновените българи. Такава е геополитическата заповед и нашият президент, като военен, я изпълнява прилежно“, каза още проф. Стефанова. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. гнусния цру слуга като се завлече при бети 2 и го питаха защо е ходил каза,че било работно посещение ате пили чай а кралския коняр отделил време на деса…отвсякъде.

    и защо никой не повдига въпроси?

    козяк яко е стъпил на вратовете на слугите

    да повторя   

    като зелен лейтенант 94 г без да знае командването се оказва в сащ  завръща се през турция с тогавашният американски военен аташе  уж завършил академия  а то школа на цру

    От тогава е над 8 пъти в сащ и нито веднъж в русия.

    с дейното му  участие са затрити военна техника обурудване. Служебното Му правителство и без  мандат  на нерегламентирани срещи  обещава И парите напред.за таралясниците

    Никога нее бил „Доктор на Воените науки“  но незаконно се титулува такъв

    на тиквата след като му наредиха  кой да е той извади „мамата“ на която не само не прави кампания и тя стигна балотаж  ами Фалшифицира в полза  на фигуранта изборите

    Митът че е руски кандидат се разбива от действвията му както и включване на  „Майстора“/доказана мутра и други в обкръжението си

    Дреболии са ,че при жена и деца  има  любовница  особа  изкарвала си прехраната на коленца зад бюрата но назначена на 2 заплати и даден апартамент

  2. Нова Конституция на България
    Глава първа Чл.1. България е колония. Тя се управлява чрез колониалната адмиистрация. Народ, политическа партия или друга организация няма право да оспорва това. Чл.2. В колонията СЕ допускат автономни териториални образувания. Териториалната цялост на Република България е минало. Официалният език в колонията е английски, турски, иврит. Чл.3. Колония България е правова държава. Права имат американски, еврейски, британски и турски монополи. Колония България участва в изграждането и развитието на инициативата Триморие, осигурявайки пушечно месо. Чл.4. Турци, цигани, евреи, британци и американци се раждат свободни и с равни права. Българите нямат права, защото са роби. Американските чифути пишат законите, а българската рая изпълнява.Пентагонът гарантира суверенитета на колонията.

    Тъжна е съдбата на червея – цял живот е сляп горкият и все в кал и лайна се влачи. Затова глиста нарича свой дам лайнана!

  3. На 21 -11 ако не фалшифицират изборите зеленият-кафяв
    чорап трябва да си замине и нарушителят на Конституцията да влезе в затвора.Другото е затвор за нормалните хора. Изберете свободата или затвора.

  4. Абе вие наистина ли вярвате в тези глупотевини.“Цар, зелен чорап“ и още изрази, характерни за малограмотни полухора. Това е толкова наивистично и не състоятелно, че не знам дали вие си вярвате. Не разбирате ли, че БГ няма шанс да се отърве от Мафията, която открадна 100 млрд. ЛВ за последните 10-тина години. Какъвто и да е, Радев е по добрия вариант от всичко друго, което хилавата и корумпирана наша политическа класа успя да генерира, като политически продукт през отчайващо дългия преход. Обществото ни не приема и не търпи повече простотии и експерименти върху себе си, а достъпа до парите ни за крадци ще бъде ограничен. Стиснете зъби, примирете се и гласувайте за Радев, защото и без вас ще го изберем. Гарантирам ви! По добре, станете част от успеха на БГ, защото цял живот ще си останете Аутсайдери.

    • Слушаме и изпълняваме – в неделя всички под строй да гласуваме за Радев.С екипа си – Кирчо, Кокорчо, Даниел Лорер и сие – той ще ни заведе в светлото бъдеще. Не се съмнявам, че ще го изберете,ама не вие, машините ще го изберат както избраха Продължаваме Подмяната.

    • Така си е, отрепко! Ще го изберете, а ако не можете да четете, машината ще го прочете….правилно!

  5. Каквито и глупотевини да пише тая гарга-професорка, ГЕРБджиков не може да скрие ушите, които стърчат – ГЕРБ и ДПС!Затова ще гледа президентство през крив макарон, а Радев ще го отвее с гласовете на повечето българи!

  6. Не знам с какви мотиви ще хукнат нашите мизерни пенсионери, турците и циганите да подкрепят Радев или Герджиков. На първия вече са разкрити всички карти на геополитическа МАША. Вторият не само за чеп не става с тези меки китки, с това нескрито търкаляне в краката на шайката, но и с никакъв досега доказан интелектуален ръст. Очаквам най-вялия изборен ден, който ще остане в аналиите само с изхарчените милиони и с горчивото УСЕЩАНЕ на една духовно загубена държава. Един мизерен процент отишли насила до урните не може да узакони президент. Г-жа Херо да продължи както досега, парламентът ще прави всичко каквото му кажат, както беше цели 30 години.

  7. Още не е загубено всичко. Цирка ще приключи ако БСП не подкрепи правителство на ПП. Ако го подкрепи значи и те са в играта за преориентиране към неолиберализъм диктуван от САЩ, и нищо няма да може да спаси тази партия от изчезване. БСП трябва да се бори за 60% не гласували българи, които не припознават неолиберализма, но и не виждат алтернатива в БСП. Сега е момента за истински отпор, после ще е късно.

  8. Абе, стига с този Неолиберализъм. Не знам дали ви е ясно, какво означава, но го казвате за да впечатлявате. Никой не ви обръща внимание. Света е друг, опитва се да се измъкне от лапите на политическите върхушки, които експлоатират обществата ни и парите от данъците ни, за собствена изгода. Дошло е време за пролетарска революция, колкото и глупашки и наивно да звучи. Обществото ни е на ръба на търпението, защото псевдо политическата ни „класа“ изсмука колосални финансови ресурси в своя полза, прогони с неграмотно управление на икономиката децата и внуците ни, съсипа образованието ни (имаме 56 висши учебни заведения, половината от тях произвеждат Скраб), здравната ни система е на ръба на оцеляването, като и тя се използва за изсмукване на финансов ресурс неправомерно. Съсипаха земеделието ни, енергетиката, пътната ни мрежа е в окаяно състояние. Какво да направим – да им дадем възможност да продължат, да се регенерират, да ни заблуждават, че ще се променят, с едничката цел – да се опитат да замажат кражбите и корупционните схеми и да забавят (отменят) възмездието. НЕ, няма да стане! Ще ги пометем, ще ги попилеем, ще ги вкараме в пандиза, ще им отровим живота (както те на нас), ще накараме децата ни да ги мразят и да ги отбутват от яслите. Само в историята, след години ще напишат няколко реда и то с цифри – колко откраднаха, колко години ни забавиха, колко години излежават и т.н. Няма да се примирим само с писане и блеене, ще направим всичко, което е по силите ни за да стане Промяната. На 14.11 едната Промяна дойде, на 21.11, ще доведем втората. Процеса е необратим. Ако не искате да помагате не пречете и без това 30 годи вече сте само наблюдатели и коментатори. От това файда няма1

    • Промяна трябва да има, но ПП не виждам какво ще продължат. Тези не са случайни хора и са от тестото на утвърденото статукво инсталирано от САЩ.Ако не си забелязъл ние сме на неприкрито управление от САЩ, чрез НПО-та. Погледни ръководния състав на ПП.Тези няма да решат, напротив ще задълбочат изброените проблеми от теб. Всички тези левичарски залъгалки са прах в очите на отчаяното ни население. Вие хем искате да заличавате старите партии, хем искате да ви подкрепят, защото неможахте да убедите достатъчно гласоподаватели, че сте почтенни и искренни.

    • Много популистки и също толкова безадресно си го написал драги ми Гр. Хр. Ако не знаеш какво е неолиберализъм, ограмоти се. Впрочем той също работи за световна революция- в края на която ще сме общество от цигани и гейове. 99 % от населението ще сме феодални роби на една елитарна върхушка, която ще ни разпределя ресурсите с директивата кой колко да потребява, къде да се движи, какво да работи и да работи ли въобще… и пр. Тия с многото пари и власт искат Диктатура, а ти какво искаш – разбрахме. Ами хайда, като си толкова ербап – организирай ни да ги пуцаме. Само дето преди това трябва да просветиш 99 % от населението колко всъщност е сериозна ситуацията и какви големи опасности го дебнат, щото то не разбира- пропагандата на тия с трилионите им промиват мозъците, че ги водят към земния рай. Сега слезе ли малко на земята и в реалността?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *