Бил Гейтс Обеща КРАЙ НА ПАНДЕМИЯТА ПРЕЗ ЛЯТОТО!

„Още това лято смъртността и общите нива на заразяване от коронавирус в света ще спаднат дотолкова, че ще се изравнят с показателите на сезонния грип“. Това заяви мултимилиардерът – филантроп Бил Гейтс днес на пресконференция на „Нов икономически форум“ в Сингапур. Събитието е организирано от бизнесмена Майкъл Блумбърг.

Заради все по-засилващия се естествен имунитет на хората срещу Ковид-19, заради напредването на ваксинацията и появата на новите лекарства, „ние очакваме смъртността и заболеваемостта от коронавирус да спаднат рязко“, смята Гейтс. Той прогнозира, че „ако не се появят някакви нови много по-агресивни щамове на вируса, до средата на следващата година цифрите на заразените, заболелите и починалите ще се свият до параметрите на сезонния грип“.

В същото време Гейтс призова световната общност да продължава да работи активно за ликвидиране на коронавируса, за да ликвидираме и завбъдеше заплахата от нови пандемии.

Основателят на „Майкрософт“ очаква с нетърпение светът да се справи с предизвикателствата, свързани с доставката на ваксини срещу коронавирус през следващата година.

Бил Гейтс и бившата му съпруга Мелинда ръководят благотворителна фондация с приблизителен капитал от 50 млрд. долара. Основните дейности на организацията включват разработване на ваксини за борба с опасните болести в развиващите се страни, лабораторни биологични опити и социално-антропологични експерименти. Чрез фонда вече са разпределени стотици милиони долари за разработване на експериментална ваксина срещу коронавирус и за изследвания относно въздействието на пандемията върху най-уязвимите прослойки на обществото. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Имам питане:Тъй като лятото което идва е вече твърде близо,то КОВИДА свърши ли си вече работата или след него ще има друга пандемия,или вече ваксинираните ще отключват в себе си нови автоимунни болести и затова не е нужно да се спуска нова пандемия?

    • Просто до тогава сигурно ще избият нас неподдаващи се на генна терапия. Ваксаните нямат нужда от пандемии, те са пандемията.

    • Що бе, оставил си е вратичка чуфута – „ако не се появят някакви нови,много по-агресивни щамове на вируса“. А нови щамове ще се появяват постоянно вследствие на това, че в организма на ваксинираните ваксината и вируса се кръстосват.Честните епидемиолози вече много пъти казаха, че по време на епидемия не се прави ваксинация защото така се появяват нови щамове.А колко ще са агресивни тези щамове зависи от това какво ще хакат в организма на глупаците под името „ваксина“.Вече стана ясно, че с двете дози няма да минат, трябва бустерна и с всеки нов щам, на всеки 6 месеца нова игла.Така че имат възможност да инжектират каквото си искат в зависимост какъв щам искат да получат.

    • Какво значение има двойник ли е или тройник. Да не би оригиналния Бил Гейст да е вземал сам решения.И той и този, ако е двойник, са едни говорящи глави, които само изричат на всеослушание това, което им наредят кукловодите им.

  2. Този да не се мисли вече и за господ? Той ни пуска болест, той вече казва кога ще я спре. Това многото пари много променят главите на хората. Първо почват да си мислят че за тях законите не важат, че всичко им е позволено, а като резултат от това започват да се мислят за богоизбрани, а от там бързо се стига и до божествени. След като е постигнал нивото на най-богат човек в света, колко му е да си повярва че може да владее и управлява този свят. Той да решава тази настинка да бъде обявена за пандемия, той да решава колко опасна и смъртоносна е тя. Разбира се че пак той ще предрече до кога тя ще мори хората, като междувременно тя се мени и мутира за да могат аркадашите от фармацията да доизцедят хубаво вариантите на измислицата. Тези вълни на мутиращият вирус не ви ли напомнят на блудкавите последващи филми след успешен първи Холивудски хит със същите герои и снимачен екип? Абе изобщо де що е американско е все тъпо и безогледно и с повтаряне налагано без да каквото и да съобразяване на останалите.

  3. А бе хората са измислили съвършени ак за справяне с празни тикви като тази! Що още ги търпят и разиграват целия свят??

  4. Международен трибунал за това чудовище, което надмина във своята свирепост срещу човечеството даже Хитлер и д-р Менгеле. Да бъде изгорен на клада както са горили в средновековието вещиците.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *