Проф. Михаил Константинов: Братя българи, вдигайте се на всенародно опълчение, идат 10 млн. мигранти!

Константинов
Проф. Михаил Константинов

С искане да се укрепи и възроди българската армия, да се задействат силите на  полицията и да се направи план за нещо като народно опълчение.

Тази идея даде днес по телевизията проф. Михаил Константинов. Съвсем математически той изчисли, че щом според германски министър към Европа прииждат още  10 милиона бежанци, това автоматично значи, че престъпността, насилието, кражбите и всички беди и издевателства, съществуващи сега,  ще бъдат   умножени по десет.

мигранти граница

Професорът призова българите сами да дадат отпор, ако армията и полицията не могат да опазят страната и ценностите й. Той изчисли, че поне половината от тези 10 милиона души ще минат през България и е възможно да сторят всякакви золуми тук. Нашите жени, нашите дъщери също не са облечени в бурки, те са модерни и независими и могат да станат обект на посегателство. Нима ще разрешим това да се случи, запени се Константинов. Самият той няма идея как точно да бъде организирано опълчението, кой ще го финансира поне в частта на въоръжението му, защото хората няма как да дежурят с тояги в ръка, но е твърд, че трябва да се готвим за самозащита, ако държавата не може да ни защити.  

мигранти насилват

Не става дума  за друга култура, това е елементарно обяснение, става въпрос за различен  начин на изживяване в социалното пространство, каза пък социологът Кънчо Стойчев. Той добави още черни краски и допусна да има конфликти и между самите бежанци на религиозна основа – между сунити и шиити например.

Социологът е силно притеснен, че в  момента в Европа няма лидерство, няма кой да каже как да се действа единно в този политически и социален проблем. Уж сме в ЕС, а всяка страна взима сама решения какво да прави. Едни затварят границите си, други се правят на хуманни и приемат повече мигранти, отколкото могат да контролират и стават сериозни проблеми и конфликти. В този исторически и опасен за Европа момент, тя трябва да бъде единна, защото разединени, сме много лесна плячка и много лесно ще отстъпим от позициите си и ще се превърнем в жертви на всякакви посегателства, смята Кънчо Стойчев.

https://youtu.be/kIzPXVY4SDU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *