Проф. Людмил Георгиев: Ако ГЕРБ пак Спечелят Изборите – ЩЕ ИЗБУХНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

Ще избухне гражданска война, ако ГЕРБ отново спечелят парламентарните избори. Това прогнозира социалният психолог и вещ политически анализатор проф. Людмил Георгиев.

Проф. Людмил Георгиев

“Силно се надявам протестът да намери сили и да свали правителството на Борисов, защото в противен случай има опасност след няколко месеца в България да избухне гражданска война. След 80 дни на протест хората на площада отбелязаха няколко малки победи, най-важната от които е следната: Народът ни масово се отърси от страха си и разбра, че съдбата му може да зависи изцяло от него”, посочи проф. Георгиев пред БНР и отново коментира факта, че министър-председателят Борисов от месеци не е стъпвал на работното си място в МС, а вместо това “се крие”.

Социалният психолог коментира и вниманието на западните медии, които през изминалите няколко седмици публикуваха лавина от остри критични статии срещу мафиотското управление в България.

По думите на професора, ГЕРБ може да спечели и следващите избори, но с фалшификации и обобщи, че те винаги само по този начин са печелили досега изборите – с фалшификации, а не защото са добре смазана машина за печелене на избори. Ако това се случи и ГЕРБ тръгнат да редят кабинет „Борисов-4“, със сигурност ще избухне гражданска война. Не съм сигурен, че управляващите си дават сметка колко голяма е омразата срещу тях. Тази омраза няма да се спихне – ще се множи и уголемява, докато не избухне в нещо по-сериозно.

“Има един нюанс, който се пропуска и от анализатори и коментатори. Да, протестът е морален. Но той е и социален. Не е срамно човек да си признае, че се бори за по-добър живот, че се бори срещу идиотиите на “Топлофикация”, „Енергото“ и всички останали мултинационални кръвопийци. Не е срамно да си признае, че заплатата или пенсията не му стигат за покриване на основни битови нужди. Това са достатъчно сериозни аргументи за оставка на мафиотското правителство”, коментира още той.

„Важен е новият Избирателен кодекс, така че да се направи невъзможно ГЕРБ да фалшифицира изборите. Миналата година имаше 600 000 невалидни бюлетини. Нали разбирате, че това не е възможно?“, категоричен беше проф. Георгиев. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *