Проф. Иво Христов: Дълбоката държава яхна протестите в САЩ! Ето какво предстои:

Така наречените „анти-расистки протести“ в САЩ не са нищо друго, освен пълзящ преврат. През целия си първи мандат Доналд Тръмп така и не успя да поеме пълноценно властта, тъй като т. нар. Дълбока държава, доминирана от демократите, направи всичко възможно да му попречи. Това заяви проф. Иво Христов в свой коментар. (Цялото интервю можете да гледата във видеото под статията)

Дълбоката държава в САЩ държи ЦРУ, ФБР и още стотици служби и агенции. И тя удари Тръмп още при инаугурацията му. Направи го по повод напълно измислената за целта „руска следа“. И след като две години го разследваха, се оказа, че „нямало такова нещо“. След това демократите най-неадекватно инициираха процедура по импийчмънт, отново заради „руската следа“, въпреки че съдът вече беше оневинил Тръмп. И накрая дойде кулминацията с днешните протести, които започнаха като социални, но бяха умело яхнати от тамошните „умни и красиви“ соросоиди в служба на демократите… и буквално изправиха страната на ръба на нова Гражданска война.

САЩ винаги е била дълбоко разделена по расов и съответно социален критерий. На нейна територия съжителстват общества, които са разделени буквално на век-два едно от друго – някои вече са в 22 век, докато други все още се подвизават в 19-ти. САЩ ще преживеят своята „перестройка“, неизбежно е, категоричен е проф. Христов.

И един интересен детайл – дипломната работа на Хилари Клинтън е била на тема: „Управление на чернокожите бунтове“. Със сигурност днешните масови протести в САЩ ще прераснат в революция. Но тя едва ли ще е като познатите ни досега революции. Вероятно няма дори да е социална, тъй като тази страна има прекалено много специфики.

Залогът за демократите е голям – ако Тръмп спечели втори мандат на изборите през есента, той най- после ще има възможност да овладее лостовете на държавното управление, които до момента демократите не му даваха с помощта на хиляди процедурни хватки. А овладее ли тия лостове, той поема контрола върху Дълбоката държава. И много хора ще се разделят с кариерите си. За демократите, които са политическия гарант на Глобалния елит, това е битка на живот и смърт. Ако сега загубят, отиват в небитието, защото Тръмп се е прицелил да разглоби Глобализма, а след 4-годишни войни с него, на ресурсът им е на изчерпване. Затова сега с тези масирани протести демократите дават бой последен, активизирали са всичките си подразделения по света под формата на НПО-та и други „институти“ за влияние и контрол. И… кой би си помислил, че в Европа може да има протести пред американско посолство?! Но те вече са факт.

За съжаление, истерията с Ковид-19 им даде силен коз- те вече знаят колко е лесно да манипулираш тълпите, как чрез налагането на една фалшифицирана фикция, лесно можеш да затвориш милиони хора по домовете им и да ги сведеш по скотското състояние да мислят само какво ще ядат и дали ще им стигнат парите. Отново се затвърди тезата, че през 21-ви век който държи медиите, той управлява света. А междувременно, постигнаха и другият преследван от тях ефект – вкараха света в изкуствена икономическа криза. Който е имал предварителната информация за това, сега не си знае вече милиардите.

Дълбоката държава в САЩ инициира т.нар. демократично-либерални промени в Източна Европа през 90- те. И ако тази глобалистка структура падне в ръцете на изолациониста Тръмп, това означава, че тук ще има коренна промяна в политическия и икономически модел. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/677ntKlZgR8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *