Проф. Иво Христов: Въпросът сега не е накъде ще тръгне Русия, а къде ще спре! (ВИДЕО)

До 10 дни Русия ще нападне с цялата си ярост и мощ. Очаквам масирана и много мощна офанзива. Руската държава вече е на военни релси и се готви да унищожи Киевския режим с един-единствен удар. И въпросът сега не е накъде ще тръгне Русия, а къде ще спре! Това заяви в предаването „Политически НЕкоректно“ по БНР проф. Иво Христов. Чуйте интервюто с него:

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/nfjh8-M0RSE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

42 коментара

  1. На този въпрос “ Къде ще спре Русия“ има много ясен отговор в историята – “ В Берлин“. Да, това е отговор от преди осемдесет години, но историята има тази особенност, че се повтаря! Не трябва да се дразни спящата мечка – от никого. А раздразниш ли я – в гората спасение няма. Та преди да бяха започнали краварите, трябваше да се вслушат в гласа на разумното – сега е много, много късно.

    • Аа, не е сигурно, че в Берлин. Преди Берлин са спирали в Париж, а сега най-вероятно ще спрат във Вашингтон.Във всеки случай „Посейдон“ е вече там. „Белгород“ тръгва с един тонаж, а се връща олекнал с тегло равно на два Посейдона. Това американците са го сметнали, не аз. Следили, наблюдавали и смятали. И резултатът от сметката никак не им харесва. Тука има, тука нема. На „Белгород“ „Посейдон“ нема, а къде има никой не знае.

      • Няма да пипнат вашингтон и лондон за съжаление. Но по-важното е да освободят България и останалите християнски народи, на които сатанистите са хвърлели око за заличаване.

      • С тези две ядрени торпеда които им заложиха, Вашингтон е вече хванат за топките. Дали ще хвърчи във въздуха зависи само от това как ще се държи.И той, естествено, ще се държи прилично, колкото и да чупи стойки. Пробута си старите оръжия на Украйна, отвори възможност за производство на нови, по-модерни и стига толкова. Сега вече ще преговаря, макар, че не е в положение да поставя условия, но поне ще си придава вид.А какво ще стане с нас? Както и предния път – каквото решат големите. Този път, най-вероятно ще ни придадат към Турция – историята се развива циклично.

      • Аз съм на малко по-различно мнение. Все още няма да се преговаря, защото избитите християни не са изпълнели норматива на наглосаксонските сатанисти.
        Може би България и румъния също, трябва да бъдат включени във войната, че и там много православни „диваци“ има все още.
        Само като се замисля, какво шоу ще направят ЦРУ-телевизиите в родината ни от това. Ще има да снемат и развяват снимки, репортажи, сутрешни, вечерни и обедни блокове на убити българи от кръвожадните диваци-руснаци …. Как безродниците ще ни поучават от ТВ екрана да въстанем против Русия и веднага ще маршируваме като победители на червения площад …. Абе, такъв сеир не е за изтърване и те го знаят. Така се надяват да намразим своите братя, но това при мислещи хора няма как да мине :)
        И като видят накрая, че не им се получава и са се провалили, ще ни подарят на фесовете. Но преди това ще ошушкат България тотално. Не знам дали е циклично, но този сценарий ми звучи най-логично ;)

      • Уви! Не мога да не се съглася с теб, особено за това, че ще ни подарят на фесовете. Ама кой ни е крив, че от държава на три морета при Симеон Първи, сме се оставили да станем държава колкото една носна кърпичка. Не само са били разединени нашите тогавашни „елити“ и воювали помежду си да поделят България на три, но дори наемали турски части да воюват на тяхна страна срещу българите с които в момента са се сражавали. Освен 500 г. турско робство и днес ние плащаме сметките им, че и децата и внуците ни ще плащат, както отива работата. Гответе фесовете и фереджетата, този път доброволно.

  2. Лавров още септември цитира международни конвенции по които ВСЕКИ доставящ оръжие или комуникационни апаратури и услуги, на една от страните, е участник във войната. Русия може да спре, а може и да продължи. Във военните заводи е въведен режим 6 дни по 12 часа, но до 7 дни по 24 часа, все още има мегдан за разгонване.

  3. не,не,ще спрат в галичина…гладни хазари бе никва индустрия и поминък не им трябват-а и не ги искат,щото посрещаха хитлер в цветя…но приднестровието-асурд,вземат го..

  4. Днес е Игнажден какъв ти гост влезне в къщата такава ще ти е годината. На тази дата Димитър Списаравски влезна със самолета си неканен в американски бомбандировач унищожаващ у убива граждани на България.

    • Светла памет на кап. Списаревски! Един от най- големите ни герои в историята!
      Преклон пред подвига му- станал икона и почетен дори от враговете си!
      Помним подвига ти, смел, буен, справедлив истински Българин! Ти беше този, който с цената на всичко и собствения си живот защити небето над България!
      Не се гаси туй, що не гасне!
      Подвигът на кап. Списаревски е запомнен! Ще бъде запомнен! И ще бъде изпълнен дългът, който ти дължим!
      Имаме дълг към тази буйна, непокорна, българска, Светла Душа!
      Да бъде!
      Всяка дума е излишна.
      Амин!

  5. Едно “налудничаво” обяснение от страна на моята скромна персона:
    Защо искат да откъснат орган от тялото, с което сме свързани- генетично: визирам Русия.
    Визирам изследванията на Пьотр Гаряев- за гените:
    Имаме общ генетичен код. Доказано- днк вибрира на определена честота. Ако отрежете част от тази днк- можете да контролирате сърцето.
    Така- опитват да отрежат нас като част от тялото. Раша. С което да контролират Раша.
    Раша много добре знае това!
    Така че, спокойно. Братушките много добре знаят и владеят това познание. Някои посветени.
    Няма да ни оставят- защото да ни оставят за тях означава гибел.
    Малко несвързано- но няма да ни оставят. Да знаете.

    • Някой от тях наистина знаят. Надявам се да не са малко. Но не си мисли, че сатанистите-либерали са подминали Русия. И там положението с кухите лейки е плачевно, макар и по-добре от България. Провери в руските новинарски сайтове под някоя новина за България, да видиш колко много плашипутарници има псуващи родината ни, макар и за тотални измислици от либерал-сатанисти. :)

      • Ще ти отговоря като жена скорпион с интуиция, плюс руска кръв- доста изпатила:
        Мъжът има аналитично рационално мислене- за което има обосновано природно обяснение.
        Интуицията ми никога не ме е подвеждала- колкото и езотерично и налудничаво да звучи: ако братушките искат да съберат и оцялостят идентичността си- това е не географска материална схема- за мен, те много добре знаят какъв е изхода- налага се, ако искат да са добре, да признаят ролята- духовна, генетична, историческа- на България.
        Добавям- не съм от комплексарите идолопоклонници. На чужди сили.
        Тялото е тяло. Това е тялото на Раша и Евразия. Ние сме генетично, исторически, духовно и културно едно тяло.
        Ти го знаеш много добре.
        С две думи- България е част от тялото на Русия!
        Посветените го знаят. Това е единственият ни път да се оцялостим. Няма друг- категорично!
        П.П. Ако се интересуваш от психология, ще видиш, че идеята на психопата е десинтегритет- разчупване на парчета на тялото, ума и духа!

      • и преди съм казал-бг племе създава първите форми на държавност в степите на волга,те.в русия,в руската земя,в руската природа…така е отредено от БОГ…е как няма да са свързани бг и русия..като скачени съдове са..

      • „…налага се, ако искат да са добре, да признаят ролята – духовна, генетична, историческа – На България.“ – сто процента съм на същото мнение,но знам, че няма да го направят защото са им заразили съзнанието с имперско високомерие. А това, че преди около година, Путин, по повод на някаква среща или посещение, заяви, че Македония им била дала азбуката изобщо е не извън пътя, ами направо извън света. Моята формулировка по въпроса е такава: Докато не се сетите коя е майка ви, не ѝ целунете ръка( в смисъл отдадете нужното уважение) и поискате прошка, вашата работа няма да стане и нещата ви няма да тръгнат трайно на добре.Ако го напиша някъде по руските форуми ще ме вземат за луда, но аз мисля, че така стоят нещата и те сами трябва да стигнат до този извод. До тогава ще има да воюват периодично с цяла Европа и цял свят и да имат два съюзника – собствената си армия и собствения си флот.Така че не Русия е майката, България е майката, а Русь е големият и силен син, който трябва да защитава и уважава майка си. Докато го разбере ще има да си чука главата.

      • Хм, така е. Нещем да ни свалят звезди, благодарни сме за това което са направили за нас, но трябва да кажат на глас истината.

  6. Още нещо към вас, мили, различни, неравни, хора!
    Към авторите на сайта, коментиращите, некоментиращите, четящите.
    Вие, да, вие всички устояхте на тригодишния терор и тормоз!
    Понякога ви беше страх, като мен! Понякога ни писваше- и на мен!
    Но вие, будни черни оФце според матрицата- за мен двигатели- благодарение на вас, всеки един без изключение- животът продължи!
    Дори не си давате сметка на какъв терор и тормоз бяхте подложени! Три години!
    Не се отказахте! Вие сте герои бе хора!
    Преклон, приятели!
    Е, не се гаси туй, що не гасне!
    Няма да допуснем историята ни да бъде заличена! Нито народа ни!
    Нито Милата ни Родина!
    БЪЛГАРИЯ!

  7. Хич не си и помисляйте дори да ставате жертви и пушечно месо на чужди сили!
    Забранява ви се да си отивате от земния свят минимум петдесет земни години!
    Минимум!
    България има нужда от вас тук, на земята!
    Да не сте си помислили дори да ми ставате жертви и да мрете за чужди интереси!
    Точка! Не подлежи на обсъждане!
    Всички тук- в България! Минимум петдесет години! Амин!

  8. Хора, напълно се убедих, че в системата на МВР работят млади и изключително честни хора!
    Да- напук на системата!
    Системата ги е вкарала в кучи г&з- те не спират!
    Е, има ги!
    Наши момичета и момчета!
    Пак: не се гаси туй що не гасне бе, чворош!

  9. Към ясновидец:
    Напълно, братко! Затова ме кефят твоите коментари- ти си извън схемата!

    • виж какво-бг е духовна майка на русия…култура,православие,кирилица..в техните църкви песнопеенето е на старобългарски…точка…коментарите са излишни..но…това имперско високомерие което отрича някои факти ги дърпа надолу..дано се осъзнаят..ние не искаме признание,почести,благодарности..нищо не искаме..нищо…искаме истината,не лъжи и заблуди..а за македония ще ти кажа,че думите на путин са игра и геополитика,т.е той говори не защото така мисли,а защото е принуден заради политиката на нашите управляващи..

  10. По отношение на комедията, разиграна с БНО Шипка и ВС Васил Левски!
    Кои сте вие, данс, манс и сие:
    Да съдите: жени с деца! Не знам откъде намерихте “страшните” снимки!
    Идете лично! Кой ви спря?!
    Кои сте вие, да съдите майки с деца, които са там, за да защитят себе си и децата си!
    Вие- службите! Защитихте ли децата на България?! Не!
    Не знам как не ви е срам!
    Идете и вижте майките, които искат да защитят децата си!
    Или ще ги гоните- че се учат да се ориентират с компас в природата!
    На ваше място щях да се застрелям!
    Да, на вас говоря! ДАНС!
    Защитихте ли собствените си деца и тези на братята и сестрите ви!
    Преди да съдите тези жени!
    Ако някой е злоупотребил- отговорността е негова!
    А вие разигравате поредния цирк!
    Вместо да защитите децата на България!
    За което българите ви плащат заплатите ви!
    Да- ние, българите!
    Ние- вашите братя и сестри- българите!

    • не се сърди,но аз съм резервиран към т.н.обединение щипка…там има хора,които са с не много здрава психика и второ хора на каишка..точка…за приказките им нямам критика..но днес приказките са последното нещо на което може да се вярва..с риск да те обидя,бих ти препоръчал да посмекчиш малко възторга си от тях..

      • Ясновидец, не става въпрос за възторг, а за мачкането на всеки самоопределил се за българин и имащ смелостта да го каже.
        Аз не ги знам тези хора и въобще не ми пука за менталното им състояние, но някак си ми е трудно да бъда резервиран, толерантен и аналноподатлив, когато се мачкат българи от пълни безродници.

      • а не допускаш ли,че това може да е част от една голяма оперативна игра,за която доколкото разбирам нямаш знания,а реагираш само емоционално-за която игра мачкането,което те измъчва е само част от сюжета..малко театър 199…

      • Разбира се, че допускам, макар да съм необразован неандерталец и тъмен балкански субект, реагиращ първосигнално. Ако не е трябвало да стане така, Бог нямаше да го позволи. Очевидно е, че има за какво да патим. Още преди няколко дни в самата новина бях отбелязал, че след театрото в дойчланд сме ние наред за сплашване и затова съм си купил няколко кашона памперси …. :)
        Знае ли човек, може и мен да ме набедят за заплаха на конституционния ред на републиканската демократична колония. Пустата конституция е заплашена от всеки българин, но не се стряска като я газят наглосаксонци, турци и чифути.

      • Не знам къде видя възторг, ясновидец.
        Или как си го изтълкувал.
        Ясно описах какво видях преди време.
        Отговарям само за собствената си гледна точка.
        Не съм адвокат на никой.

  11. Пълен цирк! Разигран от Гешев!
    Никога не съм се срамувала, напротив- гордея се, че бях част от идеята за България- до миналата година в лицето на БНО Шипка и ВС Васил Левски!
    До миналата година!
    Ако някой е използвал идеята за лична цел- не знам!
    Това, което видях от първо лице единствено число- да, тренирахме. Обучавахме се за оцеляване в извънредни бедствени ситуации. За защита на населението при бедствия и аварии. Видях изключително честни и почтени хора. В мнозинството си бяха майки с деца! Обучавахме се как да оцеляваме в природата с компаси! Покрай мен тичаха 4-5 годишни дечица, които бяха обгрижвани от всички!’
    Странно- как по новините изкараха един куп много страшни мъже
    Нямам идея кой и за какво иде реч!
    Защо не показахте децата бе, новините?

    • Не го следя, но ми се струва, че циркът е по заповед на наглосаксонската паплач, която има за цел от 33г. обезродяването на България и след като бъде ограбена до шушка да бъде подарена на турция.

  12. Не се крия! Понеже в бг всички сме братовчеди! Много отдавна един мой братовчед ми подсказа кога сте ми изпратили данните във флашданс!’
    В тази връзка- нито се крия, нито искам!
    Затова ви оставих.
    Защото, приятелчета- имам Лице!
    Държа да имам лице пред Господ!
    Държа да си поема отговорността за лицето ми!
    И- не се срамувам от лицето си, копелета!

  13. Ей, положих клетва- да служа на България!
    Мислете си каквото искате!
    Ще служа на Родината ми България!
    Нищо повече няма значение!
    Аз, ще служа на Родината ми- България!

    • Ти си алфа, човек.
      Просто си алфа. Това е извода ми само от писане, какво остава езика на тялото!’
      Никакви глупости! Ролята ти е тук- на земята!
      България има нужда от теб!’
      До скоро, Алфа:)
      Обожавам вълците, обожавам йерархията им, Вълкът си е вълк! Ти си…вълк!
      Това е дарба- не е дадена на всеки, FuckEu!

      • Благодаря много, макар да смятам, че с нищо не го заслужавам. Според мен всеки българин (без националните предатели и безродници, техният живот, трябва да свършва на дръвника), би трябвало да е такъв и да брани родината и семействата си.

      • Не се подценявай.
        Като гледам как вървят работите- нищо чудно да се “засечем” някъде по горите:)
        Разбира се, това беше майтап- в теориите на конспирациите:)
        Ключова дума: Дуло

      • Не се подценявам, замислям се.
        Ехееее ще чакаме сега да дойде горско време .. уби ми ентусиазма :)

  14. Към ясновидец и хм:
    Ясновидец, нали знаеш кой е изградил и създал Киев?! Май княз Кубрат? Киев е български град! Създаден от български цар!
    Хм- нямах идея за изказването на Путин за азбуката! Ако е вярно- е брутална лъжа!
    Моята идея е- в която вярвам на сто процента!
    Ако искат да са добре- налага се да признаят и живеят в истина!
    Ако не го направят- няма да са добре!
    Независимо колко налудничаво звучи- убедена съм! Изпробвано е!
    Имай предвид, че не съм фанатик- имам българска и руска кръв! Точно затова настоявам за истината- братска Русия да признае ролята на България!
    Няма да отстъпя- защото истината има само една страна- тази на истината!

    • Путин наистина каза, че БЪЛГАРСКАТА азбука, на която и те пишат е създадена край Охрид. Това не е никаква лъжа, а самата истина. Но забрави да уточни, че това е българска територия, азбуката е българска, създадена по заповед на български цар от българи, за българския народ. Те в Русия много удобно все забравят, че дори се молят на български, че религията им е дадена от българи и продължават да лъжат, че са я взели от някаква си византия, дето не е съществувала. Чувал съм техни историци по национални медии да обясняват как някакви си Кирил и Методи и брат му им дали азбука, или дори че Лумоносов им е бил написал…… Просто всякакви теории, само и само да отрекат или замажат ролята на България и българите. Нямам нищо против братята руснаци, които са единствените проливали кръвта си за българи, но тези техни твърдения някак си ми е трудно да приема. Да не отварям въпрос пък за помощта, която получават от „другата“ България. Киев е създаден от брата на Кубрат, а голяма част от Одеска област е българска и укровермахта от години извършва геноцид над нашите сънародници там.

  15. Коментара на Путин за азбуката бе, че е създадена в земите на Македония, коието е и вярно, защото Охрид днес е в територията на т.н. Северна Македония. Путин и руснаците много добре знаят, кой е създателят на Кирилицата. Доказателство за това са думите на руския Патриарх при посещението му в България по случай 140 годишнината от Руско-турската Освободителна война. Ето линка https://www.google.com/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85+%D0%B2+%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0&rlz=1C1LENP_enBG563BG567&sxsrf=ALiCzsaQ1_i7P7BctTRNki64FcCLtisCpA%3A1671570816904&ei=gCWiY-PXNu2Axc8P3o-5-AE&ved=0ahUKEwjjl4jGjon8AhVtQPEDHd5HDh8Q4dUDCA8&oq=%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85+%D0%B2+%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQDDoICAAQogQQsAM6BQgAEKIESgQIQRgBSgQIRhgAUMAEWJUsYPFDaAJwAHgAgAGIAYgBvQySAQM3LjiYAQCgAQHIAQHAAQE&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:d02c5316,vid:cptW5WGBRY4

    • Бай Иване, истината е една и неотменима. Тя е като земното притегляне, така че няма нужда руските патриарси да я доказват в България, а трябва да се знае от всеки руснак.
      В поста горе съм обясни какви руски теории за нашата писменост, на която и те пишат съм чувал.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *