„Протестна мрежа“ Атакува с нови Улични Бунтове! Дали Извращението ГЕРБ и Уродливите Соросоиди ще се избият взаимно!? Виж Тук:

протестна мрежа1Излизаме на протест срещу приетите промени в Изборния кодекс! Това заявиха в отворено писмо до медиите от „Протестна мрежа“.

Те нарекоха промените с една едничка дума – АРОГАНТНОСТ.

Причините за активизацията на грантовите соросоидни организации са задължителното гласуване, бързото ”опраскване” на Изборния кодекс и невъзможността да се гласува в чужбина, освен в посолствата, до които много българи нямат достъп.
Протестърите твърдят, че отделянето на референдумите и провеждането им отделно от изборите, ще отнеме много средства и ще ги обезсмисли, защото ще се провеждат в неподходящо време – (за справка референдума на Слави Трифонов, който бе запокитен от политиците да се проведе в разгара на лятото, когато повечето хора са на почивка- б.р.)

Електронното гласуване соросоидите от „Протестна мрежа“ пък нарекоха „дирижиран провал“.

протестна мрежа 3Част от исканията на „Протестна мрежа“ както никой път този път съвпадат с исканията на народа.

Но само привидно!

Платените от САЩ родни соросоиди тъкмо намериха вратичка как да се промъкнат във властта и да влияят на политиката на стараната отвътре… и сега ще трябва да се разделят с мечтите си да я управляват по-успешно и с по-голям натиск.

При задължително гласуване и липса на секции в чужбина, никой няма да даде гласа си за тях.

Ще им се наложи след тези избори да освободят министерските кресла и други сладки длъжности, които Борисов им подари за благодарност че свалиха Орешарски и върнаха ГЕРБ на власт. Ще им се наложи да се върнат на улицата, откъдето изпълзяха.

sorosoidi

За „Америка за България“ е по-изгоден по-шарен парламент у нас, защото така по-лесно се дърпат конците на малките партии. ГЕРБ вече не е соросоугодна партия, въпреки, че продължава да е все така уродлива и вредна за нацията. А с БСП пък саросоидите съвсем няма как да се разберат.

Какво всъщност се случва: САЩ губи лобито си в Народното събрание и от утре по площадите отново се очакват циркове.

Ще „възкръснат“ умните и красивите, ще се събудят „ранобудните студенти“…

И то с една единствена цел – България да си остане под контрола на САЩ.

Нищо чудно и правителството да падне. Не че ние от Skandalno.net ще тъжим ако това се случи. Но просто когато два уродливи субекта се бият за кокала на държавната софра, мястото на честните и почтени хора е пред телевизорите с пакет пуканки. Щом в България няма сила, която да смъкне от властта мафиотската структура ГЕРБ и да озапти случайниците и нископлатени агенти на САЩ от „Америка за България“, то нека тия две изчадия взаимно се избият.

Ново лято – нови циркове!

Ние сме пас! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *