Жана Бергендорф влиза в Психиатрична Клиника – ще лекува наркомания и параноя!

Жана плачеЖана Бергендорф се подготвя да влезе в специализирана психиатрична клиника. Там тя ще лекува зависимостта си към наркотични вещества, защото е решила да скъса с лошия си навик, съобщиха нейни приятели

Заедно с това ще бъде лекувана и от параноя, която също я хванала. Заболяването се появило през лятото, когато певицата извика полиция да се справи с приятеля й Лео, с когото бяха  започнали дълга запивка, придружена с пушене на марихуана, а веселбата завърши с бой.

Тогава десетки фотографи тръгнаха по следите на певицата и снимаха как я пускат от ареста, как ходи по улиците, как после кара като луда колата си из Лозенец. Жана постепенно развила мания за преследване и непрекъснато си въобразявала, че някой я гони, за да я снима. Тя ходела в жегата със суичър и качулка и криела лицето си.

След ареста миналата седмица параноята й още повече се задълбочила.

По настояване на майка си и мъжа си  и на продуцентката си Саня Армутлиева червенокосата изпълнителка отишла на обстоен преглед  при психиатър. Той бил категоричен, че Жана е на ръба на нервен срив и трябва спешно да се лекува, докато проблемите й не са се задълбочили и не са станали необратими, или трудно лечими.

До два дни се очаква съдът да се произнесе какво ще бъде наказанието й, че е хваната да шофира дрогирана.

След това Жана смята да се оттегли за малко от кариерата и да се лекува.

Тя търси клиника в чужбина, а единствената причина да избяга там е, че папараците няма да знаят къде е и няма да се страхува, че ще я снимат в двора или някъде другаде.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *