Джино Бианкалана се Размаза в Брутална Катастрофа! – Виж Тук:

djino1Джино Бианкалана катастрофира с мотора си брутално и жестоко в САЩ.

Победителят във ВИП Брадър е потрошен яко и  е претърпял няколко операции, а за лекарите било чудо, че след удара е оцелял.

„Сега е в болница, много изтощен, изпитва силни болки. Има тежка  контузия на единия крак и  множество счупвания. Целият е натрошен, а краката му са гипсирани и укрепени с пирони.“ – разказа пиарката му, с която се чували всеки ден.
Днес Джино трябваше да се включи на живо в предаването „На кафе” по Нова ТВ, за да разкаже за патилата си и а се покаже целия превързан в болничното легло. Но болките му били толкова силни, че го упоили и връзката не могла да се осъществи.

През последната седмица той бил опериран три пъти, но лекарите предвиждат още хирургически интервенции, за да успеят да го сглобят. Все още не е ясно ще може ли в бъдеще да се движи сам, без помощни средства, ще се оправи ли напълно или ще накуцва.

Катастрофата  станала миналия уикенд. Джино излязъл на разходка с мотора си, когато пишман шофьорка направила обратен завой на непозволен участък с колата си, не го видяла и се забила в него. Бианкалана излетял от мотора и буквално се натрошил на платното.

Откарали го в болницата в безсъзнание и на косъм успели да спасят живота му.

Това не е първият инцидент в живота на българския американец. Както той сам разказа преди време, лежал близо половин година в болница след тежък побой в дискотека. Тогава била строшена главата му и сега има в черепа си метални пластини, а на лицето му докторите направили пластична операция, за да заличат белезите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ha ha ha kef..
    Ej jalko ,che en se zatri gnusnija,mazen wonjasht mangal.

    Pederastche dolno…Gusen kompleksar , i wse pak
    MANGAL!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *