ТРИТЕ ГРЯХА на Тръмп и Ген. Радев! Либерал-ФАШИСТИТЕ на СОРОС готвят нова „Октомврийска РЕВОЛЮЦИЯ“! Виж Тук:

Нерядко авторите на литературни и филмови творби прибягват до уговорката, че приликата на техните сюжети и герои с реални лица и събития е случайна. В нашият случай обаче е точно обратното, тъй като актуалната хроника на живота в световен мащаб почти 100 %-ово повтаря историята с давност от близо 100 години. И както преди почти век над планетата се носи ехото от залпа на „Аврора“. Този път революцията е не червена октомврийска, а синя. Но все така болшевишка!

Последните месеци предвещават не по-малко драматични последствия за човечеството отколкото двете Световни войни и последвалите геополитически катаклизми. В смазваща щафета се наредиха „Брекзит“, войната в Ирак и Сирия – конкретно битките за Мосул и Алепо, опитът за преврат в Турция и последвалата ескалация на терора, продължаващата ислямска инвазия към Европа, за да стигнем до кулминацията с избора на Доналд Тръмп за президент на САЩ. А като странична брънка в тази верига се вплете и българският вот за държавен глава, спечелен от абсолютния дебютант Румен Радев. Наистина интересно и още по-жестоко!

Събитията по правило се случват извън нашата воля и сме принудени да ги приемаме като фатална метафизика. Но поне можем да се замислим върху фона, интерпретацията и манипулацията, които съпътстват дневния ред на глобалната драма. Защото 100 години след Ленин и 84 години след Хитлер над планетата отново виси Догмата на единствената „истина“, налагана от самопровъзгласили се пророци, спасители, вождове и комисари. Този път в изпълнение на либерал-фашистите около Буш, Клинтън, Блеър, Саркози, Камерън, Оланд, Меркел, Сорос и Ко, изживяващи се като небесни пратеници и приватизатори на цивилизацията и демокрацията. А всъщност тяхната единствена кауза е статуквото, което им се привидя застрашено от Тръмп, Радев и съпротивата на „лошия човешки материал“ срещу провалената и неспасяема система.

Направо не е за вярване, че цял век след атаката срещу Зимния дворец в Санкт Петербург и 7 десетилетия след краха на Третия райх на мода отново излиза смразяващия догматизъм на тоталитарните религии, отхвърлящи всяка алтернатива. Даже светая светих на Запада – правото на плурализъм и глас, вече е порогана, след като щурмоваците на Сорос и Хилъри от бардака в Холивуд, гей-обществото и дрогираните гета не признават легитимността на президентската институция в САЩ! А покрай Господарите вървят и нашенските жалки измекяри – помиари от Партията на глобалната проституция. За всички тези „умни и красиви“ психопати законно и морално е само онова, което им е изгодно. И затова агитката от „Протестна мрежа“, РБ и неколцина по-католици от Папата от ГЕРБ оскверни Президентската клетва в Народното събрание докато лее сълзи и сополи за измамената съпруга на Бил Клинтън.

В какво всъщност се състоят греховете на Доналд Тръмп и Румен Радев, заради които новите евро-атлантически болшевики задочно презареждат оръдието на крайцера „Аврора“, известил старта на Октомврийската революция през 1917 г.?
Очевидно американският и българският президент по някакъв начин са засегнали сърцевината на мейнстрийма, разбирай – генералната линия, след като заслужиха анатема от Инквизицията и нейните тъмничари. Отговорът на този казус не е особено труден, защото реакцията на грантовите и безплатните комисари от новата ЧК (Извънредната комисия за борба с контрареволюцията, предшественик на НКВД и КГБ – б.а.) казва достатъчно. Паниката от Лос Анжелис през Ню Йорк до Брюксел, Берлин и София произтича от рамкирания хоризонт на коне и кобили с капаци, преживяващи по директива и дишащи по ведомост…

Загадката е елементарна като мозъка на земеделския военен министър от Ямбол Николай Ненчев, обявил война на Путин. С различна лексика, но почти паралелно Тръмп и Радев анансираха затопляне с Русия, бой по олигархията и социалната несправедливост плюс отпор срещу ислямистката агресия. Къде е проблемът след като 80 % от „цивилизацията“ и 90 % от България се подписват под тези приоритети?

Проблемът е, че доктрината на хиларизма и меркелизма се нуждае от конфронтация, имиграция и маргинализация, за да мачка „малките хора“, да ги зомбира чрез корпоративните медии, да им намалява надниците и социалните придобивки в полза на капитала. И най-вече – да помпа военните бюджети в полза на оръжейните акули и комисионерите във властта от Партията на войната. А заявката на новите стопани на Белия дом и Дондуков-2 води в обратна посока, независимо дали ще бъде реализирана…

Причината за истеричната реакция е ясна. На мултимилионерите от Холивуд въобще не им дреме за жените, малцинствата или гетата, уж заплашвани от Тръмп. Метресите на властта от двата пола просто лаят в полза на Системата, като облъчват телевизионното стадо с бирата и чипса пред екраните. Куртизанките от породата на Мерил Стрийп и Мадона са като нашенските нагаждачи от „априлското поколение“, които задъхано славеха Бай Тошо, БКП и Българо-Съветската дружба, а после се изкараха жертви на комунизма. А някои като тройния агент Георги Марков от ловната дружинка на Тато дори бяха митологизирани за светци на „демокрацията“ от ведомостта на МВР и „На всеки километър“.

Но какво чакаме от „цивилизация“, чиято морална икона сега е Мадона?! Впрочем звездите от екрана, шоуто и киното нямат потребност от флирт със Статуквото, тъй като парите им не зависят от Белия дом, НАТО или ЕС. Но в техния случай се проявява примитивният човешки инстинкт за самосъхранение срещу всеки полъх към промяна.

Съвсем различна е ситуацията с евро-атлантическата номенклатура в Европа и България. Вероятно сте забелязали как „демократичните“ болшевики от Естония, Латвия и Литва през Варшава и Букурещ до родните Жълти павета са изтръпнали в напрегнато очакване? Тези алчни службогонци от типа на Плевнелиев, Борисов, Цветанов, Кунева, Ненчев, Митов, Младенов, Москов, Караджов, Лукарски, Зеленогорски, Шаламанов, Василев и т. н. са си препикали цивилизационния избор и човек убиват за бизнеса си!

Поставете се на тяхно място – животът им се подреди като в приказка с назначения по благословия от Вашингтон и Брюксел, с безлимитен бюджетен комунизъм, лимузини и секретарки, посолства, фондации, институти плюс европари като манна небесна. И изведнъж – „клоунът“ и „льотчикът“ тръгват на ревизия, а простосмъртните им ръкопляскат! Какда не полудееш като Мадона и Де Ниро, макар и с по-скромна банкова сметка?!

Десетки творци и интелектуалци оставиха имената си в Историята на 20-то столетие със своята позиция срещу милитаризма и войната – от Чарли Чаплин през Пикасо и Хемингуей, до Кафка, Сартър, Джейн Фонда и Оливър Стоун. Сега обаче на преден план са папагалите на „новия американски век“, раздаващ „демокрация“, „хуманизъм“ и мулти-култи чрез бомби, цветни революции и метежи от типа на „Арабската пролет“ и Майдана в Украйна. Да не говорим за геноцида в Ирак и Сирия със стотици хиляди жертви, предизвикан от ЦРУ, Държавния департамент и Сорос с неговата глобална манипулация в полза на демографската революция на шериата.

Великият режисьор Оливър Стоун, създал гениални филми като „Взвод“ и „Роден на 4 юли“, дава най точното определение за Партията на войната, нейните лице и техните отражения: „Хилари Клинтън и Мадлин Олбрайт са лунатички на Студената война, които виждат мисията на САЩ като световен полицай и същевременно служат на корупцията и хаоса“. Какво повече?

Оценката за двете вещици на инквизицията обаче не трогва българските верноподаници, лягащи и ставащи със заклинания срещу Путин и „хибридната война“ на Кремъл. За тези едноклетъчни организми е съвсем нормално половин век блокада срещу Куба, агресия по целия глобус от Виетнам до Косово, НАТО в Украйна и… Ново село плюс Сорос от всяка чешма, но не може Русия да има свой национален интерес и ответна реакция.

Нали ви казах, че за парите си нашенските хиларисти и меркелисти човек убиват! За тях е добре светът да живее на ръба на атомна война, за да могат те да осребряват гадния си слугинаж. И затова сега са изпаднали в ступор пред опасността Тръмп да дръпне педала от газта на конфронтацията. Ами ако утре „клоунът“ и Путин вземат, че подпишат нова Ялта или нов Хелзингски процес по съвет на стария дипломатически корифей Кисинджър? При това положение „умните и красивите“ стават излишни, както и всевъзможните евро-атлантически хористи. И чакаме ритуални самоубийства в ефир в името на „американската мечта“, осквернена от Тръмп, който вече е припознат от новите болшевики като „обществен враг № 1“ редом до Виденов, Орешарски, Доган и Путин. Очакваме попълнение от Орбан, Льо Пен и новия „ЕС-екзит“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *