Простащината на ГЕРБ ВТРЕЩИ Европа! РАЗВРАТ, КРАЖБИ и ГОЛИ ТАНЦЬОРКИ на Евро-председателството в София! Брюксел: Няма да даваме пари за този Балкански Цирк! Скандални Разкрития:

„Европейските ценности“ на ГЕРБ лъснаха в целия им блясък и взривиха грандиозен скандал на младежкия форум в София, който е част от програмата на българското европредседателство. Алкохол от сутринта, голи танцьорки, организирани посещения на съмнителни барове и откраднати евро-пари, предназначени за билетите на участниците от чужбина.

Тази поредна гербаджийска простащина не е в състояние да изненада нас, българите, тъй като я търпим вече десет години. Но скандализира президента на Европейския младежки форум Луис Алварадо, който избухна в изобличаваща статия, публикувана в сайта „Еуроактив“. Която бе препечатана от много европейски високотиражни издания. А след като разкритията станаха достояние на цяла Европа, стана ясно и какви ще са последствията за България: Сметката за пиячката и голите танцьорки ще заплати не Европа, а ние – българските данъкоплатци. Защото Брюксел категорично отказа да даде пари за „долнопробните развлечения“, организирани от ГЕРБ за младежите на Европа.

Луис Алварадо разказва, че на семинарите алкохолът се сервирал още от ранна сутрин. А от ГЕРБ се постарали младите хора да не остават без пиячка през целия ден. Което, разбира се, затруднило работата им. Вечерта пък, след края на форума, простащината на ГЕРБ тотално сразила чужденците – организирали им посещение в стриптийз бар, където се кълчотели голи танцьорки с консумация.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изобщо не отрече за организираната „специална програма“. Но подчерта, че тази част не била задължителна за гостите и те спокойно можели да я прескочат.

В гневната си статия Луис Алварадо разкрива още, че за първи път самолетните билети на участниците от чужбина не са били заплатени от организаторите. Министър Кралев призна, като допълни, че после щели да ги осребрят. Парите за билетите на участниците обаче отдавна са преведени на България от Европейската комисия, пише Алварадо. А защо организаторите от ГЕРБ са принудили гостите да търсят в последния момент пари за билети, с обещанието после да им ги осребрят – не е ясно. Да не кажем, че си е чиста проба-измама!

Евро-резилът на ГЕРБ обаче съвсем не се изчерпва с това: Луис Алварадо пише още, че „Младежкия форум, организиран под егидата на българското европредседателство, е унищожил труда на няколко генерации европейски младежи и е показал пълно пренебрежение към младите хора изобщо“.

На младежите не им било позволено да се качат на сцената и да говорят нито веднъж, пише Алварадо. За сметка на това, за речта на Бойко Борисов организаторите докарали платена публика, която да му ръкопляска възторжено. Реч произнесъл и министър Кралев. А гостите от чужбина така и не получили думата, да се изявят. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Имаме си една българска поговорка–ДАЙ НА ПРОСТИЯ ВЛАСТ, И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА. Жалко,е че
    на тези сеира продължава дълго. Като се загледате в сурата им–какво друго се вижда там, освен пошлост.
    Скъпите им парцалки не могат да скрият същината им, а
    и да ги направят по-умни също не могат. И отново се сещам за друга поговорка–ОТГОРЕ ГЛАДЕЖ,ВЪТРЕ ГНИЛЕЖ.
    Цв.Цв. трябва да ходи по-често на концерти, за да се запознае от близо с народната обич.

  2. Нон сенс:министър Кралев и смислена реч – членоразделна…?! Екстериорна оценка на „мероприятието“ – думата не е моя, заимствам я: „Някои пият от радост, други от мъка, трети – от сутринта.“ Изглежда Бандитко и приятели /ОПГ ГЕРБ/ са изпаднали в плен на носталгичните спомени за мутренските ешмедемета с чалга-курветини и „елитни“ манекенки/моделки, без табута и задръжки /със свалени прашки/, и са решили да хвърлят в артистичен шаш и потрес невинните камилчета. И са впрегнали цялата си „иновативна“ и „креативна“ мощ, за да докарат до екстаз тези „деца невинни“ на старата блудница Европа. Сгрешили са обаче дето са им преджобили парите за билети. Изглежда Бандитко и приятели /ОПГ ГЕРБ/ са се заблудили, че насреща си имат млади будали от породата на малоумните пияни и дрогирани примати, алкохолно-сексуалните маниаци – поданици на баба Лизи с новото внуче. Това с клакьорите е играна драма. Комсомолските форуми от „онова“ време са истинска класика.Само дето не ставаха така брадварски, имаше стил и финес.Тогава обаче алкохолът и свалките бяха не съпътстваща програма, а съществена част от идеологическия замисъл. Както пееше Тодор Колев: „Здрава идея,мисъл и чувство – само така се създава изкуство.“ На тези им липсва талант, а бездарието – според Евтушенко, май – е фашизъм.

  3. Пък и с претенции!!! В България ще работите и празнувате по български! Ще ръкопляскате и няма да мрънкате! Нека се почувствате като всички българи, които живеят в България!

  4. Защо пак за сметка на българските данъкоплатци? Който ги е поканил и е организирал този пореден резил – да си плати масрафа!!! Ако един път поне някой бъде уличен за подобно деяние и плати, следващите ще се позамислят при подобни „мероприятия“!!!

  5. Европа ще се обяви против Бойко с цел да подлъже Радев. Дано да не успее.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *