Преслава учудена: Кой е този Богданов?

Преслава изповед ПламенНабеденото гадже на Преслава Пламен Богданов се оказа напълно непознат за нея мъж.

Всички изгледаха видеото от Биг Брадър, където той се похвали на съквартирантите, че ходи с певицата от месец и половина и тя е голямата му любов. Събуждам се до нея, гушкаме се, тъмнокоса е, много е известна, първата на Пайнер е, страхотна е и има чаровна усмивка, подсказа на втрещените съквартиранти той.

А когато пуснаха на партито песента й „Водка с утеха“, бившият футболист придоби замечтан вид и започна да сочи високоговорителя. Тя ли е, попита с трепет Цецо. Тя е, кимна Пламен.

Заради интригата вкараха Пламен при виповете, а Преслава реагира доста странно при влизането му. Тя го следеше тайно с очи, преследваше го с поглед и даже се надигна от стола да провери къде  е отишъл.

В изповедалнята обаче, тя каза без да мигне – не познавам това момче! Изгледа записа с признанията му с интерес и учудване, но отрече да се познават и да имат връзка. Нямам идея защо го е казал. Може да си е чатил с някоя с моето име, или с фалшив мой профил. Може да се е объркал. Наистина с ръка на сърце казвам – не сме гаджета!

Дали Преси каза цялата истина? Докато се развиват драмите в Къщата, вън излезе информацията, че Пламен наистина има връзка с чалга певица, но тя е Джена. А Преслава най-вероятно го е виждала в компанията на колежката си, но не иска да я издава пред зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *