Гонзовица показа най-милото си в Брадъра

Светлана прашкиОще първата вечер във ВИП Брадър плеймейтката Светлана Василева не пропусна да покаже прелести на зажаднелите за гледки зрители.

Докато другите залягаха на силикон и дълбоки до пъпа деколтета, тя влезе в Къщата с нещо средно между рокля и туника и то частта, която трябва да се води за пола, беше от ресни.

В мига, в който беше раздаден багажа, тя се опита да натика огромните си два куфара под матрака, но това се оказа невъзможна мисия. В нея самоотвержено й помагаше ММА боеца с най-висок коефициент на интелигентност Деян, но и той не можа да се справи. Вместо да приклекне, като дама, Светлана се надупи срещу камерите, за да тъпче багажа си под леглото.

Всички видяха, че носи силно изрязани прашки, бели на цвят в тон с роклята й. И че задните й части са добре оформени и закръглени и са радост за всяко мъжко око. Светлана се повъртя в тази поза да бъде огледана добре, ММА-боецът не издържа и избяга.

Малко по-късно тя се появи и гола до кръста, за да си облече феерична нощничка. Моралистката Луна веднага й направи забележка, че зърната й стърчат неприлично, а Гонзовица й отвърна, че ова е така, защото гърдите й са естествени и нямат силикон.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *