Преслава стана Милионерка! Вижте колко Милиона Натрупа:

ПреславаПреслава е една от най-богатите певици в България.

Повечето й колежки са на принципа – каквото изкарат – да го изхарчат с кеф. Но добричлийката не си пада много по шопинга и никога не тича до Милано или Париж да обнови гардероба си, а се задоволява с родните бутици.

Основните й харчове са да издържа майка си и семейството на сестра си. 

Основната част от приходите си Преси вложила в скъпарски  апартамент в Пловдив, в който често отсяда и той е вторият й дом. Освен него певицата притежава богаташко жилище в Бояна, обзаведено по последния писък на модата и две ултралуксозни коли.

Попфолк певицата е сред най-скъпо платените в чалгата заедно с  колегите си Константин, Галена и Анелия.

Когато излизат тайно ценоразписите на „Пайнер“, Преси винаги е закована на първо място с хонорара си от 7 000 лева за участие. И въпреки че половината пари отиват в джоба на Митко Пайнера, на нея й остават достатъчно, за да продължава скоростно да трупа пачки.

Тя е работлива, има над 15 участия на месец и всеки сам може да изчисли крупната сума, която всеки месец влиза в джоба й.

За частни партита и за ангажименти в чужбина тарифата й е двойна и никой не се пазари, а си плаща като поп. А по празници или по време на избори е имало случаи  да й се съберат дори по три участия на ден.

Запознати изчисляват богатството на Преслава на 6 милиона лева. Част от тях са вложени в недвижими имоти, а други в банка, която не е българска, издават хора от фолк средите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *