Бомба! Цветан Василев Проговори: Пеевски и Борисов ме Изнудваха за Пари! Виж Тук:

Цветан ВасилевБившият шеф на КТБ Цветан Василев, който в момента е в Сърбия направи потресаващи разкрития за политиката, политиците и медиите в България.

В свое интервю пред известен сръбски журналист, той призна и разказа най-подробно на какъв натиск е бил подложен от различни партийни величия начело с Бойко Борисов.

Премиерът бил повече от скромен в исканията си, като го накарал да спонсорира отглеждането на прочутата по света порода българска каракачанска овчарка и да направи специален модерен кучкарник, където псетата да се развъждат с цел продажба.

Василев  разказа и за конфликта си с Делян Пеевски. В продължение на месеци Пеевски му извивал ръцете и чрез медиите си го заплашвал с публикации, които ще му уронят престижа. Едновременно с това му обещавал власт, ако си плаща, както трябва. Проблемите между двамата  ескалирали, когато Пеевски  тотално изнаглял и  му поискал 250 милиона евро подкуп плюс акции в банката и другите предприятия и фирми, собственост на банкера. Василев отказал и веднага започнали проблемите му. Освен това и други родни политици му искали заеми, но в по-малки размери.

„Аз не съм  крадец и се надявам някога да го докажа“,  заяви  Василев и допълни, че най-голямата обида е, че са го изкарали мошеник и  национален предател, а той всъщност бил патриот.

„Станах най-черният човек в родината си. На медиите беше платено да ме смачкат и те го направиха. Под нивото ми е да чета всички измислици, но зная, че поръчкова статия за мен струва от 50 до 200 евро в зависимост доколко ме дискредитира и доколко въпросната статия има способността да влияе върху общественото мнение“.

„Аз зная  кой стои зад поръчковите нападки в българските медии срещу мен!  – категоричен беше банкерът. И ще му посоча името в съда. Имам доказателства, имам хора, които са ги събрали, имам документи.

С цялата си отговорност твърдя, че 90% от медиите в България се контролират от властта и пишат каквото им бъде наредено“, каза още Василев.

Адвокатите му преброили и завели на архив над 20 хиляди негативни вестникарски публикации по негов адрес досега.

Той допълни, че има къща в София и може да се прибере в нея, но не е сигурен колко време ще остане в дома си, защото  въобще не е сигурен за своя живот.

И имал подозрение, че за много хора ще бъде по-добре, ако той бъде убит! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Нищо чудно да е вярно. Като гледам какъв вой наддадоха боковите медии

  2. Предполагам че мнозинството в парламента, над 121 гласа, както и целия кабинет, са отгледани в онзи кучкарник.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *