Преслава си Показа Бомбите! Виж Тук:

Преслава цициСлед дълго и упорито криене на бюста си и след носенето на тениски и закопчани до брадичката блузи и рокли, Преслава най-после се осмели да се облече в нещо по-отворено  и показа перфектни форми.

Фолк певицата, която имаше най-големите  естествени цици в бранша, не можа да ги понесе и ги намали със специална операция. Под сурдинка се говори, че от родните звезди само Лили Иванова е прибягвала преди години към подобно интервенция, а Преси е втората.

Веднага след интервенцията фолкаджийката започна и ударно да слабее с всякакви диети. Но това не се отразило благотворно върху намалелите й форми и те увиснали. Изплашена за визията си, певицата не посмя да сложи дреха с дълбоко деколте и остави феновете си над година да гадаят какво точно се крие в пазвата й.

Преди няколко дни обаче  Петя придоби смелост и пак навлече широко изрязана рокля, която веднага прикова погледите на феновете в деколтето й. Вместо да видят сбръчкани и виснали прелести, те внезапно се насладиха на гледка, която им събра очите. Преслава смело показа, че има красиви и стегнати цици, с които може да позира в списание за възрастни.

„Не може да бъде! Това не е реално!“, веднага коментираха познавачки на женските бюстове, запознати и със Закона на Нютон. Просто не може така да стърчат и земното притегляне да не им действа!

Или си е сложила силикон, или е направила нещо друго.

Според запознати, Преси е използвала нещо по-различно от ножа. Тя просто е прибягнала до онези модерни приспособления – наречени „повдигачи“. Това е сутиен с метален обръч и много големи банели в чашките отдолу, който прави бюста да изглежда естествено повдигнат и по-голям, отколкото е всъщност.

Засега Преслава мълчи и не казва каква е тайната, с която е преодоляла земното притегляне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/nUafXKI3XPk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *