Преслава даде заден: Харесвам Гъмов, но само като човек

preslava4Той е невероятен човек! Весел, забавен, чаровен! Как да не го харесаш?

Това каза Преслава за Гъмов, след като излезе от Къщата. Ники Кънчев я притисна да си признае, че между двамата има и физическо привличане и ще станат гаджета още тази седмица, но фолкаджийката клатеше глава в знак на несъгласие и се усмихваше, като котка, която е излочила млякото, или поне е била много близо до млякото.

Харесвам го, но като приятел, заяви твърдо певицата.

Зрителите обаче се запитаха веднага що за приятелство е това непрекъснато да се хвърляш в ръцете на другия, да дремеш в скута му, да се целуваш денонощно с него пред цяла България, да се държите за ръце и даже да спите в едно легло. Ако Преслава се държи с всичките си приятели така, каква е разликата между интимната връзка и обикновените й приятелства? И дали Бирмата в края на краищата не е бил прав, когато безумно ревнуваше и й вдигаше скандали?

Без отговор остана и въпросът, ако това в Къщата беше театър – кой на кого вдигаше рейтинга. Тя на него? Той на нея? Или двамата заедно на предаването?

Най-отвратителна беше сцената, когато Гъмов беше изгонен от Бадъра и заедно с  десетгодишния си син изгледа видеото с всичките целувки, прегръдки и лигави номера с Преслава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *