Виктория Петрова стопи килцата на Красен Кралев

Красен КралевСпортният министър Красен Кралев е с напълно променена визия.

От дълги години той се бори с излишните килограми и все не успява в неравната борба, но сега е с нова визия и е направо като момченце.

Спортният министър не само се поти в една от залите за извайване на тела, но и по съвет на любимата си Виктория Петрова  коригира недостатъците на фигурата си и с елегантните тъмни костюми, които са ушити по поръчка специално за него и му стоят страхотно. А също така и струват доста на данъкоплатците.

В любовната история с Виктория Петрова явно играе ролата на строга господарка. Тя твърдо е решила да промени мъжа до себе си и го е поставила на строга диета. В името на любовта, Красен хапвал безсолните и без мазнини манджи, защото искал да бъде достоен за красавицата до себе си. Освен фитнес в залата, той доста палувал  и в леглото, издават колежки на Вики, която идвала вече усмихната на работа.

Любимият й пък правел принудителен трикилометров крос всяка сутрин, преди да отиде на работа, а за награда получавал целувка и още нещо.  Той спрял и любимите си тортички и пастички, а на вечеря бодял  само салата. Нещо повече – върнал си някогашните навици на лекоатлет – всяка сутрин, дори преди министерски заседания, правел 3-километров крос и едва тогава тръгвал за работа.

В знак на солидарност Виктория също се потяла във фитнеса и махнала тлъстинките, които беше натрупала, докато беше нервна и самотна. Красавицата  с най-сините очи на екрана, минала само на плодове и зеленчуци и сега изглежда с перфектни мерки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *