Резил! Арестуваха Есмер в Дубай, Благо даде 5 хиляди в зелено да я освободи

Благо и ЕсмерВ новобрачното семейство на  Благо и Есмер явно вече има традиция един от  двамата да се издъни и да го опандизят, където и да отидат по света.
Може би така си вдигат адреналина, но повечето смятат, че се държат парвенюшки като  новобогаташи и не зачитат правилата  на държавата, която посещават.
След невероятната  простотия на Джизъса, който се опита да напише името си на  Колизеума в Италия, съпругата му също се прояви, само че в Дубай, където двамата карат меден месец.
Танцьорката била арестувана от полицията заради неприлично облекло.
Тя се разхождала по улицата с къси, впити панталонки, от които стърчали половината  й задни полукълба, а върху тях била навлякла изрязано потниче, под което не носела сутиен.
Местни жители се възмутили от гледката, помислили ги за сводник и проститутка и сигнализирали в полицията. Униформените довтасали веднага и започнали да четат правата на Есмер.
Благо се опитал да им обясни, че са младоженци и  просто са туристи, но това не омилостивило органите на реда.
Като видял, че с приказки няма да успее да омае строгите полицаи, той чинно си платил 5000 долара глоба, за да не закарат любимата му в зандана.
Младото семейство вече посещава Дубай  за трети път и би трябвало да знае правилата, коментират учудени техни приятели.
Ако на Есмер й е било горещо, е можела да избере лека рокля или нещо друго, а да скандализира обществото полугола, корят ги те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *