Премиерът- Шнорхел размаха дипломи вместо да говори за политики! Не Слави, а друг му нареди кабинета! Ето кой:

Политическото недоразумение издигнато от партията на Слави Трифонов за премиер – Пламен Николов, направи дебюта си пред медиите. Оказа се, че му е по- важно да размаха дипломите си пред камерите, за да затвори устите на журналистите, които ден по-рано се усъмниха в тяхната достоверност, отколкото да обясни за приоритетите на бъдещото си управление.

Самохвалко без никакво покритие – така може да бъде определен премиерът- шнорхел на база медийното му представяне вчера. Същото усещане остави у зрителите и с участието си в кастинга на Слави Трифонов за политици година по-рано. Похвърностни разсъждения и много самохвалство как ръководил 14 души от офиса си в Орландовци, който офис иначе бил клон на американска компания и отговарял за пазарите й на три континента. И за капак- той бил за заличаването на държавите в Европа и обединяването им в една обща такава, наречена Европейски съединени щати. Тежко сектантска соросоидно-глобалистка идея, която би унищожила България и още една дузина малки държави и техните народи.

Но да се върнем на вчерашната пресконференция: Протежето на Слави се похвали, че цяла нощ мислил кои да са му министрите – т.е., няколко часа преди да обяви имената на кандидат – министрите си, той все още не е знаел кого ще назначи. Изглежда това е поредното му изхвърляне и самохвалство, тъй като очевидно повече от половината имена съвпадат с тези, които Слави обяви в нощта на изборите. Тоест, повече от ясно е, че кабинетът не го е редил той. То не го е редил и Слави, а едни неолиберални соросоидни кръгове с нездрав афинитет към цигани и ярък стремеж за заличаване на държавата ни, но това е друга тема.

И тъй като нямаше какво да каже нито за министрите си, които вероятно още не познава, нито за политиките си, с които вероятно също още не е запознат, премиерът- шнорхел реши да запълва медийно време с хвалби за дипломите си. Като ги размахва пред камерите, най-вече за да докаже, че съществуват. Ако и за защитата на тези дипломи се е готвил, както за длъжността си като министър- председател, то има основание повторно да се провери автентичността им.

Пламен Николов очевидно е марионетка – но не само на Слави. Този човек не знае къде се намира и дори не се опитва да прояви загриженост, макар и лицемерна, за ролята, която са му отредили. Очевидно този анонимен довчера, дребен мениджър, все още е зашеметен от медийния интерес към персоната му, както и от новата си работна позиция, но в първия си работен ден се оказа тотално неподготвен. И имайки предвид марионетната му роля, едва ли някога ще бъде.

Слави и сценаристите му побъркаха обществото с безумията си. Правят чудеса от героизъм да отклонят обществения фокус от най- важната тема – за ревизия на 11- годишното престъпно управление на Бойко Борисов. Вместо това, ни подхвърлят някакви кукли на конци, от които и чеп за зеле на става.

А на нас ни остава единствено смътната надежда Слави да е получил финансовите дивиденти, които олигархията и разни западни посолства са му броили да изиграе кратка, но запомняща се роля на партиен лидер и спасител… и да се пръждоса възможно най- скоро от политиката заедно с бездарните си сценаристи, шнорхели, плавници и тем подобни анимационни екземпляри. Skandalno.net

Надя Колева,  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. До сега ни управляваха бодигардове и шофьори на мутрите, сега дойде ред и на шута на мутрите.Кого ли още да чакаме – чистачките на мутрите, детегледачките им ?!? Много, много сме зле наистина щом сме я докарали до тук, един с гола глава гладка колкото отвън, толкова и отвътре, да се гъбарка с държавата.

  2. БГ трябва да извърви пътя на своя Катарзис. Това, което в момента се предлага на политическата сцена, ще доведе до още по-дълбока политическа криза, която ще бъде последвана от икономическа. Спрете с безумните решения и безсмислените компромиси. Нови избори или 2в1, или каквото и да било, но трябва да се стигне до края и да се намери истината. В момента се протака, тупа се топката, разводняват се проблемите, а 100-те милиарда, никой не се опитва да ги намери. Спрете безумията, ние избирателите искаме нашите пари, за нашите деца. Живота продължава.

  3. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ПО ПЛОЩАДИДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ СЛАВИ ЛЪЖЕЦА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОСТАНЕ РЕДОВНО В ИМЕТО НА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ

  4. Заглавие от сайта „Афера“ за мътенето на водата от някои – „СГЛЯДА НА БУДЖАКА С ПРОКОПИЕВ и ИВАН КРЪСТЕВ ПРЕЦАКВАТ СЛАВИ, БСП И ЧАСТ ОТ И,БНИ. ЗАЕДНО С РАДЕВ СЕ МЪТИ ПРАВИТЕЛСТВО С ДБ /СНИМКИ/“

  5. СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОСТАНЕ РЕДОВНО ИМАТЕ ВСИЧКАТА НАРОДНА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *