В Европа, в страните с “утвърдена демокрация“ хората са на улицата и искат свобода

Вече седмица улиците и площадите на 270 града в цяла Франция са пълни с достойни, разгневени хора. Хора, които ясно и категорично заявяват, че Планът на Макрон за въвеждане на зелени паспорти няма да мине!

Криминалните продажни медии мълчат, най-много да покажат в секунда два-три кадъра от многохилядните митинги и то колкото да могат да си кажат посланието – няма смисъл и страшно е! “Загрижено“ информират колко протестиращи са арестувани и/или атакувани със сълзотворен газ,  с водни струи …

Е, и?

И са жалки, и са гнусни. Всъщност те са си гнусни от десетилетия… С тази криза само “порастнаха“ бързо – така, както растат отровните гъби…

Всички видяхме стотици клипчета от демонстрациите през социалните мрежи, телефоните си … чухме думите на демонстриращите. На протестите най-често се скандира една дума и тя е “Свобода!

Сега излезте от хипнозата, която в която ни държат от почти две години и се замислете

живеем в 21ви век, в сърцето на Европа, по площадите на Европа, в страните с “утвърдена демокрация“ хората са на улицата и искат свобода!!! Не нещо друго, а Свобода! Това не е Афганистан, Северна Корея или Китай – това са Париж, Лондон, Мадрид, Рим

Над 100 хиляди протестиращи само в Париж и над 4 млн. в цяла Франция, само в събота, без маски, но със сърце, които не се страхуват и открито казват „НЕ НА ДИКТАТУРАТА“, която Макрон се опитва да въведе. Честни, достойни и светли хора! Те, разбира се си имат и компания – групички маскирани провокатори, които “случайно“ предизвикват полицията…

Внимателно наблюдаващи протестите, отбелязват твърде пасивно поведение на полицията, сравнено с това преди две години, когато тя безмилостно и садистично пребиваше Жълтите жилетки…В събота полицаите бяха в роля, слушаха обидите на протестиращите спокойно, опитвайки се да покажат на обществеността „реалния“ образ на онези, които не искат въвеждането на здравна диктатура… а около тях бяха камерите на гнусните менстрийм медии.. случайно.

Но вече това не минава! Изтърка се! Не работи! Както се изтъркаха статистиките и плашилата ви. Никой не ви вярва. Поне във Франция е очевадно.

КОЙ ОРГАНИЗИРА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ?

Опозицията? Във Франция (както във всички страни от ЕС), политическата опозиция се състои от задници, полезни идиоти, които са в политиката поради лични интереси, келепирец.

Тези “опозиционери“ на всякакви “безсмислени“ понятия като чест, дълг, достойнство, идеали гледат с високомерна насмешка, а да се противопоставят на финансовата и фармацевтичната мафия и през ум не им минава.

Протестите във Франция се дължат на Florian Philippot, основател и лидер на партията „Патриоти“, бивш и настоящ кандидат за президент. Към него са се присъединили също бившите кандидат-президенти Nicolas Dupont-Aignan i Jean-Frédéric Poisson. Много важна роля има и адвоката Fabric Di Vizi.

Florian Philippot, настоява за премахване на всички мерки, излизане на Франция от ЕС и НАТО, както и за излизане от еврозоната и връщане на националната валута!

Florian Philippot се бори за Европа на нациите, а не за просмукания от лицемерие и тоталитаризъм съюз, който превърна Европа в лудница и затвор едновременно!

Много се питат какво става с Marine Le Pen, лидер на бившия Национален фронт. Тя вече е политик, който се застъпва за ЕС и еврото. Превърна се в политически мъртвец и Макрон сигурно мечтае тя да му е конкурент на следващите избори.

Какво предлагат водачите на протестите във Франция за излизане от ситуацията?

БОЙКОТ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ!

С падането на кралете и кралиците, царете и цариците, всяка европейска (и не само) държава в конституцията и законите си предвижда бойкот и гражданско неподчинение, като законно средство. Мислите ли, че на Макрон, Меркел, Курц им е много приятно да виждат тези хора по улиците? Защо не ги забранят?

Защото не могат!

Толкова по темата  има ли закони и дали те са в сила.

Единственото което могат и правят, е благодарение на “безчинствата на протестиращите“ да пробват дискредитиране и потушаване на протестите. И това не е нещо ново и непробвано до сега.

Другото, което правят е да не забелязват протестите, разчитайки, че хората ще се уморят и ще се откажат! Това обаче не може да продължи вечно!

Вече ясно се вижда и контра ефектът: ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ЖЕРТВАТ ИЛЮЗОРНИЯ СИ „КОМФОРТ“ И ОТКАЗВАТ ДА ПАДНАТ НА КОЛЕНЕ, ЛИЖЕЙКИ БОТУША НА БОЛНИТЕ ПСИХОПАТИ.

Никога, ама съвсем никога в историята, народът не е променял сам властта. Това винаги се е правило от смели хора, които са заставали начело, които се били готови жертват и живота си в името на свободата. Масите са ги разпознавали и следвали във всеки един момент. Между тези хора властта винаги е инфилтрирала манипулатори, на всяко ниво, които са пречели, забавяли и минирали действията им. Имаме такива манипулатори сред нас. Някои от тези хора дори не осъзнават това! Те са разумни, реалисти, чели са Плана, разбрали са, че спасение няма и много държат и нас да убедят да не си губим времето с излишно мятане, а да се кротнем, да “не ставаме смешни“ и евентуално да пробваме да се спасяваме поединично, с хитруване …

Florian Philippo дава и конкретни съвети на французите как да упражнят легитимен натиск без да рушат държавата и институциите.

Нашия проблем не е ваксинирани – неваксинирани, а свободата на избора и обективната информация, въз основа на която всеки може да направи своя избор. Стигматизирането на различното мнение оправдано създава съмнения, а единственият ни изход е гражданско неподчинение и бойкот!

– Няма да ви допускат в ресторантите?! Тогава ваксинирани или не, – не ходете в тях, събирайте се с приятели в къщи, излезте в природата, направете си пикник. Нямам нищо против собствениците на ресторанти, но и те трябва да разберат, че трябва да се съпротивляват, защото иначе ще изчезнат. Във Франция вече има портал animap.fr, наречен “недискриминиращ професионален портал“ в който над 6000 (засега) малки и големи собственици на заведения декларират, че няма да делят клиентите си на ваксинирани и неваксинирани.

– Не си инсталирайте ковид апликации. Безумно е!

– Не ходете в големите хранителни вериги, пазарувайте от малки производители, местни. Аз правя това от повече от година, така избегнах умирането от глад, защото не нося маска, а и помогнах на тези хора да оцелеят.

– Изтеглете спестяванията си от чужди банки. Навсякъде има поне една национална банка. Това ще изгони чуждите банки много по-бързо отколкото можете да си представите.

– За всяка неправда внесете иск в съда! Пращайте запитвания до всички институции за неща, които не са ви ясни, основавайки се на правото ви за достъп до информация. Затрупайте ги с въпроси! Това е ваше задължение и конституционно право!

Мога да продължа, но пак стана много дълго… За край – не търсете връщане на старото, преди “пандемията“. Търсете истинско връщане на свободата ни, тази която от десетилетия бавно и полека ни бе отнета.

“Пандемията“ е резултат на десетилетия манипулация и е само черешката на тортата!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ИЗЛИЗАЙ ПО ПЛОЩАДИТЕ ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА

  2. СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО С ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА Н А В Е К И РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *