През 2017-та: САЩ и ЕС РУХВАТ! Апокалипсис за Неолиберализма и Глобализма! Ето Какъв ще е НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД! Виж Тук:

Ако управляващите през последните 70 години елити в САЩ и  Западна Европа имаха поне капка ум в главите си, те щяха да пазят Съветския съюз като зеницата на очите си.

Само че алчността винаги замъглява разсъдъка. Затова и капиталистическият Запад, поразен от малоумие и старческа деменция, вместо да пази СССР, се зае да унищожава тъй удобния си враг.

Западните капиталистически елити се бяха настанили доста удобно на широкия и здрав клон на Съветския съюз и надянали маската на демократи, ревяха за „свобода“ и човешки „права“. И прехвърляха всички  язви и вини на собствената си разбойническа капиталистическа система върху гърба на удобния им „чудовищен комунизъм“.  Така дъртите традиционно-капиталистически „вълци“, пременени в нови овчи кожи, иззеха ролята на ментори, които казват кои са „добрите“ и кои – „лошите“ в света.

Но на удобния гръб на Съюза на съветските републики се качваха все повече и повече вълци. И воя им ставаше все по-висок и протяжен. И все по-вълчи. Защото именно от противопоставянето със СССР идваше тяхното богатство.

Усетили своята „мощ“, дадена им от заблудените и разделени народи, те вече не се задоволяваха само да вият. Те искаха да унищожат нерушимият Съюз. Тоест, да отрежат клона, на който седят.

И не щеш ли, въпреки вълчето гризане, изведнъж и съвсем неочаквано, широкият и удобен Клон на СССР… се счупи сам. И цялата вълча глутница падна на земята. И здравата се понатърти. Защото нямаше вече с кого да се оправдава. Те трябваше да управляват Света. Сами!

И точно в това капиталистическите елити се провалиха. Грандиозно и самостоятелно. По простата причина, че си представяха управлението на света като… ДОЕНЕ НА СВЕТА!

И Истината лъсна: Враг на човечеството се оказа не „призрака на комунизма“. Истинският враг на народите се оказаха „добрите“ стари капиталистически западни елити, които за да оцелеят вече си бяха надянали маската на неолиберални глобални капиталисти. Които поискаха и получиха ВЛАСТ НАД СВЕТА. За да го доят. А го дояха – за да оцелеят!

И САЩ и Запада започнаха да доят планетата. Ама Яко! Но само след петнайсетина – двайсет години се оказа, че осъзналите се овце (народи) повече не искат да бъдат доени. Дори и от „добрия“ пастир. Защото –  каква досада –  „овцете“ продължаваха да искат свобода и човешки правдини.

И тогава се случи Апокалипсисът. „Добрите“ / САЩ /,  изведнъж станаха лоши. А „лошите“ / Русия / – станаха добри. И стана ясно, че не само  „комунизма“, а и капитализма има нужда от тотално реформиране. Или, както се казва в една шоу-програма – ОТ ПЪЛНА ПРОМЯНА.

И тя, промяната започна, както бе предсказал добрият стар, позабравен Маркс. И започна от най-мощната капиталистическа държава, от бастиона на „демокрацията“. От неолибералните Съединени щати. Народът на САЩ изхвърли с мощен замах, цялата неолиберална пяна от властта. Роди се политикът Доналд Тръмп!

Но и той е преходна фигура. Реформите, които той ще започне, ще бъдат довършени от други, по радикални лидери. Докато не бъде създадена СОЦИАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. И докато народът не стане истински суверен на властта и благините на земята си.

Защото вятърът на промяната вече духа над света. И нищо не може да го спре.

Затова неолибералните елити в Западна Европа са в паника. Предстои им да изчезнат в дебрите на историята. И те го знаят. Но не искат да го приемат. И отчаяно се съпротивляват. Отчаяно и безнадеждно.

Няма съмнения, че на власт във Франция, Холандия, Италия и Германия съвсем скоро ще дойдат евроскептиците. И деспотско-тиранската система, наречена „Евросъюз“ ще се разпадне. А на мястото на световната система на капитализъм и неолиберализъм ще дойде социалната демокрация. Или демократическият социализъм. Както искате, така го наричайте.

Няма да се забави народната демокрация и в България, Молдова, Чехия и Словакия. Няма да се забави тя и в Русия.

Промяната този път идва от Русия и нейният президент Владимир Путин, който зададе вектора на бъдещото развитие на държавите. И оттук – насетне в никоя държава по света няма да бъдат търпени дълго време лидери, които не правят необходимото за подобряване живота на всички хора в обществото.

Вятърът на промяната бе освободен от Владимир Путин и от Русия. Москва отново е начело на народите. А големият обрат, голямата световна политическа колизия настъпва до месеци! Така че, вземете си пуканки и… приятно гледане! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Това са абсолютни глупости. Русия и САЩ са реални съюзници и не могет една без друга.

  2. Спрете дрогата на автора. По-голяма простотия не бях чел.

  3. В статията има много истини, но връщането на комунизма поне за сега е не мислимо. Мнозинството от хората са заредени с най-отвратителните „човешки“ инстинкти. Дори самите комунисти които бяха на власт, станаха жертва на алчността и егоизма и подариха „свободата и демокрацията“ на тъпата и алчна тълпа. Щом като религията в продължение на хиляди години не можа да промени най-отвратителното животно-човекът, то на комунизма шансовете са още по-малки.

  4. Всъщност на комунизма шансовете са минимални, ако милиардерите от цял свят се обединят и създадат световното правителство. Тогава ще настъпи вечният мир и вечното робство. Ако обаче това не стане, войните, гладът и мизерията ще продължат, докато не избухне революция в най-развитите икономически страни и настъпи истинският комунизъм, не демократическият социализъм. Там където съществува частна собственост върху средствата за производство, там дълго време социализмът не може да съществува. Алчността рано или късно ще го унищожи. За да победи комунизмът или справедливостта, той трябва да се появи в най- развитите страни, а от там в целия свят и в продължение на много години да работи за унищожение на алчността и егоизма у човека.

  5. Всъщност на комунизма шансовете са минимални, ако милиардерите от цял свят се обединят и създадат световното правителство. Тогава ще настъпи вечният мир и вечното робство. Ако обаче това не стане, войните, гладът и мизерията ще продължат, докато не избухне революция в най-развитите икономически страни и настъпи истинският комунизъм, не демократическият социализъм. Там където съществува частна собственост върху средствата за производство, там дълго време социализмът не може да съществува. Алчността рано или късно ще го унищожи. За да победи комунизмът или справедливостта, той трябва да се появи в най- развитите страни, а от там в целия свят и в продължение на много години да работи за унищожение на алчността и егоизма у човека.

  6. sled kato nai prosperirastata darjava e komunisticheska s nai silna ikonomika vsichki darjavi ste tragnat po patia na koprinata vsichki znaem che nai spokoino i hubavo jiviahme v socializma

  7. kitai e komunisticheska i nai silna ikonomicheski triabva vsichki da tragnat po neinia pot nai spokoino i nubavo jivahme v socializma vsichki biahme s ednakvi vazmojnosti za koeto nai mnogo sajaliavam v tozi jivot koito me prokudi ot rodinata

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *