През есента на 2024 г. САЩ ЩЕ ФАЛИРАТ! Ето защо Путин тупа топката на място! (С ВИДЕО)

Изгледайте внимателно тези две кратки видеа на политическия и военен анализатор Юрий Подоляка. Днешната световна инфлация е по причина, че през последните 30 години САЩ не спряха да печатат трилиони необезпечени с нищо долари. Заради статуса на долара като световна резервна валута, генерираната от него инфлация потъваше в останалите страни по света, като не им даваше възможност да се развиват, ограбвайки труда и ресурсите им в полза на САЩ и западните им партньори.

Днешният конфликт не е на Русия срещу Запада, а на целия останал свят срещу Запада, защото всички страни по света в момента явно или открито блокират американския долар. Затова е и днешната висока световна инфлация, затова и САЩ и ЕС навлизат в унищожителна рецесия. Напечатаните необезпечени долари и евро генерираха инфлация, която няма къде да „попие“ и се връща при тях.

До края на 23-та година Европейския съюз ще фалира, а САЩ ще го последват през есента на 24-та година. Затова и Путин не бърза с военната си операция в Украйна, а тупа топката на място. На САЩ им е ясно, че от приближаващият ги системен фалит могат да се спасят единствено като принудят със сила страните по света отново да използват долара. Тъкмо за такива цели те са разположили 1000 свои военни бази по целия свят. Но на пътя им към световна военна агресия стои военния гигант Русия, който не позволява – най-малкото защото също е потърпевш. Ето ви и истинската причина за развихрилата се през последните 20 години западна русофобия и неистово желание Руската федерация да бъде унищожена. Страсти, които изживяват своя апогей днес с конфликта в Украйна.

Любопитното е че преди два месеца в програмно интервю подобно резюме на конфликта, макар и по-иносказателно, направи и шефът на ЕврАзийския икономически съюз Сергей Глазев.

ВИЖТЕ ДВЕТЕ ВИДЕА:

https://youtu.be/0-d2kxfVe4E

https://youtu.be/BwFoNe7hQFk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *