Президентът Радев с РЕКОРДЕН РЕЙТИНГ! Ето каква е Подкрепата за ГЕРБ! Виж Тук:

68% процента от българите оценяват първия месец от мандата на Румен Радев като положителен.

Това показва поредното социологическо изследване на „Галъп“, проведено тази седмица.

Интересното е, че го подкрепят и 10 процента от българите, които не са гласували за него на изборите. И с всеки изминал ден доверието към него се увеличава. За сметка на това към останалите политици народното доверие намалява.

Репликата на Радев към депутатите при встъпването му в длъжност, че им оставала само седмица и последвалото твърдо и мъжко държание, са се харесали на две трети от електората.

Харесало им се е също че без много да се церемони направи служебно правителство с представители и експерти от всички партии. След което насрочи избори за най-близката възможна дата.

Бойковите медии дебнат всяка негова стъпка с цел чрез президента да компрометират основния си политически опонент БСП, която го издигна. Но все още не са хванали Радев в крачка. Той се кандидатира като независим и си остана такъв, като не показва пристрастия към нито една партия.

А когато ЕС ни сложи във втората писта на бавноразвиващите се страни, реагира мигновено и заяви с генералско достойнство, че няма да позволи да се гаврят с България.

НА УМРЯЛА ЛИСИЦА ЛИ СЕ ПРАВИ ГЕНЕРАЛЪТ

В момента Радев прави всичко възможно да не се набива на очи и да не взима една или друга политическа страна, за да не влияе на парламентарните избори.

Генералът ще се развихри след изборите, за да оправи много от несправедливостите, в които досегашните управляващи вкараха страната. Това смятат 61 % от анкетираните.

Според социолозите от „Галъп“, ГЕРБ си е изпяла песента, защото доверието в Борисов се е сринало главоломно. А както знаем ГЕРБ е лидерска партия и без силен водач не би могла да просъществува. Към момента доверието на електората към Бойко Борисов е два пъти по-ниско от това към Радев и продължава да пада. И това е при положение, че все пак социолозите му дават по някой процент отгоре, първо защото си плаща и второ, да не вземе да вдигне кръвно преди изборите и да потопи в скръб реститутките, които си правят селфита с него.

Кунева, която се готви да се самопробута за еврокомисар, има едва 6 процента одобрение. Сриват се и патриотите, а с най-бясна скорост пада подкрепата към Марешки и Реформаторите.

Народът ясно казва: Искаме нови лица!

Старите муцуни ни писнаха!

Пенсионирайте вечните депутати!

Освободете ни от обсебващото присъствие на елементарът Борисов на екрана, който ни се явява там по-често и от „Малката булка“ !

Народът иска промяна.

И ще я получи.

„Най-много ме е страх не какво ще стане на 26 март, а на 27-ми“, изпусна се Борисов тези дни.

Прав е да се страхува.

От унижението, от смачканото му его и най-вече от затвора, където има сериозен риск да попадне! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *